Haberler

Son dakika! Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 59 madde karara bağlandı

Güncelleme:

Son dakika haberi: Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kasım ayı olağan meclis toplantısının birinci bileşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kasım ayı olağan meclis toplantısının birinci bileşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen toplantının açılışında Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Eski Başkanı Dr. Sami İpek'in vefatından dolayı baş sağlığı diledi.

Daha sonra meclis gündem maddelerine geçilerek 59 madde görüşülerek karara bağlandı.

Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı performans programı teklifinin görüşülmesi, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesi bütçelerinin ve bütçe kararnamelerinin görüşülmesi ve 2021 yılı ücret tarifelerinin görüşülmesi maddeleri komisyona havale edildi.

Büyükkılıç'ın, maddelerle ilgili meclis üyelerinin görüşlerini aldığı meclis toplantısının ardından KASKİ Genel Kurul toplantısı da gerçekleştirilerek, gündemde bulunan maddeler görüşüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Memduh Büyükkılıç Kadir Has Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title