Haberler

Büyük Aşklar Sergisi Orion'da

Orion Alışveriş Merkezi, Sevgililer Günü'nü, Çok Özel Bir Sergiyle Karşılıyor. Sevenlerin El Ele Gezmeleri için Tasarlanmış Bu Sergide, Dünya Tarihinin Büyük Aşk Hikayeleri, Özel Tasarımlarla Ziyaretçilerin Ayaklarının Altına Sunuluyor.

"Ayaklarının altına" diyoruz, çünkü söz konusu sergiyi oluşturan özel tasarımlar Orion koridorlarının zeminine uygulandılar. Sergiyi ziyaret etmek isteyen çiftler, tasarımların arasında yer alan ayak izlerini takip ederek resimler arasında elele gezebilecekler.

125 x 175 cm boyutlarındaki bu tasarımlarda aşkları anlatılan başlıca ünlüler şöyle:

Kleopatra – Sezar

Elizabeth Taylor – Richard Burton

Rita Hayworth – Orson Welles

Katherine Hepburn - Spencer Tracy

Humphrey Bogart – Lauren Bacall

James Dean – Pier Agneli

Catherine Deneuve – Marcello Mastroianni

Sergide ayrıca, aşkı için tahttan ayrılan İngiltere kralı 8. Edward'ın hikayesini, Einsten ile en az onun kadar zeki sevgilisin Mileva Maliç'in aşklarının hikayesini de görmek mümkün.

"Büyük Aşklar" sergisi her ne kadar Napolyon, Chopin, Sezar gibi büyük isimler içerse de bunlar arasında en büyüğü, tartışmasız Marilyn Monroe. Dünyanın en ünlü sarışını Monroe bu sergide tam 3 büyük aşkıyla yer alıyor.

Sergi 6-14 Şubat tarihleri arasında Orion Alışveriş Merkezi'nde yer alacak ve ücretsiz olarak gezilebilecek.

Hediyelere çok özel paketler Orion'dan

13 ve 14 Şubat günlerinde Orion AVM mağazalarından 50 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan müşterilere, Orion Danışma'ya giderek kayıtlarını yaptırdıklarında bir kalp sticker verilecek. Bu kalp ile Box-İt Hediye Paketi standına giden Orion müşterilerinin hediyeleri, profesyonel ekip tarafından ücretsiz olarak paketlenecek. Zengin renk ve desen seçeneğine sahip kutulardan istediğiniz biriyle sizin için özel bir paket yapılabilecek. Eğer sevgilisi için kendiniz özel bir paket yapmak isterseniz, gereken malzemeler yine ücretsiz olarak verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title