Haberler

Burhaniye Belediye Meclisi Dönemin Son Toplantısını Yaptı

Burhaniye ilçesinde, Belediye Meclisi yerel seçimler öncesi son kez toplanırken, Başkan Necdet Uysal bütün meclis üyelerine birer şilt vererek teşekkür etti.

Burhaniye ilçesinde, Belediye Meclisi yerel seçimler öncesi son kez toplanırken, Başkan Necdet Uysal bütün meclis üyelerine birer şilt vererek teşekkür etti. Belediye meclis üyeleri de Başkan Necdet Uysal ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Meclis Salonundaki Mart ayı olağan toplantısında Belediye Başkanı Ak Partili Necdet Uysal, 5 yıllık hizmet döneminde ilçeye hizmet eden meclis üyelerine teşekkür etti. Uysal, parti ayrımı gözetmeksizin tüm meclis üyelerine birer şilt takdim ederken, teker teker helalleşti. Belediye Meclis Salonundaki toplantıda, meclis üyelerine teker teker teşekkür eden Uysal, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Şildini alan meclis üyeleri de, Başkan Uysal ile meclis üyeleri ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. CHP Grup Başkanı Tarık Erdil de, Başkan Uysal'a bir plaket takdim etti. 2014-2019 döneminin sona erdiğini anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Bu gün, dönemin son meclis toplantısını yaptık. 5 yıl beraber çalıştığımız meclis üyesi arkadaşlarımız için birer şilt hazırladık. Böyle günler güzel günler. 5 yıl birlikte çalıştık. Burhaniye'mize hizmet etmeye çalıştık. İnşallah, Burhaniye için güzel işler olmuştur. Ben meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Meclis üyesi Burak Ali Sarı da, " Güzel bir dönemi geride bıraktık. Tüm meclis üyelerine teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca aldığımız kararların ilerde daha da iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Belediye bakanımıza da teşekkür ediyorum" dedi. Oya Özarkon ise, "Bizi bu göreve layık gören halkımıza teşekkür ediyorum. Başkan Necdet Uysal ve meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize verdiği şilt nedeniyle Başkanımız Uysal'a ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Merih Hacer Turgut da, "Bu gün özel bir gün. 5 senedir meclis üyeliği yapıyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nice güzel günler diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necdet Uysal Burhaniye Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title