Haberler

Burdur Belediyesi 84 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Burdur Belediyesi, İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri Kapsamında 84 Çocuğu Sünnet Ettirdi.

Burdur Belediyesi, İnsuyu Kültür Sanat ve Spor etkinlikleri kapsamında 84 çocuğu sünnet ettirdi.

Sünnet şöleni Burdur Belediyesi Huzur Evi'nde Burdur Valisi Mustafa Rasih Özbek, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'in katılımıyla yapıldı. Sünnetin ardından açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, "Her yıl düzenlediğimiz Burdur Belediyesi İnsuyu Kültür Sanat ve Spor Etkinlikleri çerçevesinde çalışmalarımızdan biri de sünnet merasimleri. 84 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştiriyoruz. Böylece bir sosyal hizmeti yerine getirmiş bulunuyoruz.

Halkla kaynaşıyoruz. Belediye hizmetlerinden bir tanesini de yerine getiriyoruz. Bu sünnet törenleri yıllardır devam ediyor biz de devam ettiriyoruz. Bundan sonra da şüphesiz devam edecek. Bizim şenliğimize katılmak için insanların gelir seviyelerine bakmıyoruz. Bize müracaat eden tüm ailelerin çocuklarını sünnet ettiriyoruz" dedi.

Burdur Belediyesince her yıl geleneksel yapılan sünnet şöleninde Burdur'un Bucak İlçesinde yer alan Özer Lider Hastanesince bir ürolog, 2 cerrah ve 4 sağlık memuru görev alıyor.

(OÖ-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title