Haberler

Bu Maça Yürek Dayanmaz

Güncelleme:

Rakipbul'da final heyecanı Pazar günü yaşanacak.

Türkiye'nin en büyük halı saha ligi olarak gösterilen ve aralarında Denizli'nin de yer aldığı 10 farklı ilde düzenlenen Rakipbul Halı Saha Ligi Organizasyonu'nda kapanış sezonu final heyecanı 24 Aralık Pazar günü yaşanacak. Organizasyonun Denizli ayağında Denizli Belediyesi'nin ulaşım hizmetini sağlayan Efatur Halı Saha Takımı ile Gonca Tekstil Halı Saha Takımı final maçında karşı karşıya geliyor.

Denizli'den toplam 94 takımın birbirleriyle yaptıkları karşılamalar sonunda finale kalan her iki takımda oldukça iddialı. 25 Aralık Pazar günü, Yağmur Halı Saha'da gerçekleşecek karşılaşmanın büyük heyecana sahne olması bekleniyor. Sat 21:30'da başlayacak karşılaşmadan galip ayrılan takım açılış sezonunu lider bitiren Osmanlıspor ile il şampiyonluğu için mücadele edecek ve Rakipbul Türkiye Finalleri için İstanbul'a gitmeyi hak kazanacak.

8 Ağustos'ta başlayan Kapanış Ligi'ni beşinci sırada tamamlayan Efatur, çeyrek finalde Oto Şafak'ı 4-3'lük skorla mağlup etmiş, yarı finalde de Gobrette Polat Kariyer'i 5-2 ile geçerek finale adını yazdıran ilk takım olmuştu. Ligi ikinci sırada bitiren Gonca Tekstil ise çeyrek finalde Alsenal'i 5-2 geçmiş, yarı finalde de Televole'yi 4-1 mağlup ederek, finalde mücadele etmeye hak kazanmıştı.

Efatur'un final maçına; Ahmet Koçyiğit, Şükrü Kesmez, Fatih Akarsu , Ziya Alpaslan, Safi İlkimen, Ahmet Turan ve Serkan Şahin yedisiyle çıkması beklenirken,Gonca Tekstil'in ise: Akan Döldöş, Cengizhan Akarsu, Şerafettin Güzeller, Tahir Kaya, Sami Doğan, Süleyman Kavak ve İsmail Ayvaz yedisiyle finalde mücadelesi etmesi bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title