Haberler

Boyçelik'e Yeni Genel Müdür

Güncelleme:

Boyçelik A.Ş Genel Müdürlüğüne Erol Boydak atandı

Boydak Holding şirketlerinden İSO ilk 500 sanayi şirketleri arasında 274'üncü sırada yer alan Boyçelik A.Ş'nin genel müdürlüğü görevine Erol Boydak atandı. Uzun yıllar Boyçelik'e hizmet veren Genel Müdür Şevket Ganioğlu'nun emekli olmasından dolayı yerine Boyçelik A.Ş'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Erol Boydak atandı.

Boydak Holding bünyesinde pek çok firmada görev alarak değişik sektörlerde tecrübe kazanan Erol Boydak, profesyonel kariyerine 2002 yılında İstikbal Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Planlama Memurluğu ile başladı. Sırasıyla Hes Kablo Sanayi ve Ticaret A.Ş. Dış Ticaret Memurluğu, Merkez Çelik San. Tic. A.Ş. İthalat Şefliği, Boyçelik Metal San. Tic. A.Ş. Ticaret Müdürlüğü, Boyçelik Metal San. Tic. A.Ş. Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Erol Boydak, bugünden itibaren Boyçelik A.Ş'de Genel Müdürlük görevini yürütecek.

Üniversite eğitimini Atılım Üniversitesi İ.İ.B.F. İşletme Bölümü'nde tamamlayan ve iyi derecede İngilizce bilen Erol Boydak, evli ve 3 çocuk sahibidir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Boydak Holding Boyçelik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title