Haberler

Bodrum - Fazıl Say Polemiğe Girmedi

'arabesk Yavşaklığından Utanıyorum' Sözleriyle Arabesk Sanatçılarının Tepkisini Alan Ünlü Piyanist Fazıl Say, Konser Vermek İçin Geldiği Bodrum'da Konu ile İlgili Açıklama Yapmaktan Çekindi. Say, Gazetecilerin Görüntü Alması ve Röportaj Yapmasının Engellenmesi İçin Menajerinin Talimatı ile Kulis Kapısına Kadar Minibüs ile Götürüldü. Turgutreis'te Konser Veren Ünlü Piyanist İzleyenleri Büyüledi.

''ARABESK yavşaklığından utanıyorum' sözleriyle arabesk sanatçılarının tepkisini alan ünlü piyanist Fazıl Say, konser vermek için geldiği Bodrum'da konu ile ilgili açıklama yapmaktan çekindi. Say, gazetecilerin görüntü alması ve röportaj yapmasının engellenmesi için menajerinin talimatı ile kulis kapısına kadar minibüs ile götürüldü. Turgutreis'te konser veren ünlü piyanist izleyenleri büyüledi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde devam eden D-Marin Turgutreis 6. Uluslararası Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde ünlü piyanist Fazıl Say, konser verdi. Ünlü sanatçı, bir süredir facebook üzerinden yaşanan polemiklere muhatap olmamak için gerekli önlemleri aldırttı. Basın mensuplarının röportaj tekliflerini geri çeviren Say, menajerinin talimatıyla konser alanındaki kulisin kapısına kadar minibüsle getirildi. Aracın etrafı paravanlarla kapatıldı ve gazetecilerin görüntü alması ve ünlü sanatçıya ulaşmaları engellendi.

DHA muhabirlerinin konser alanına girişini görüntülediği Fazıl Say'ın asistanı Veli Çabar, yaptığı açıklamada, ''Fazıl bey Fransa'dan yeni döndü. Buradaki konserinden hemen sonrada Avusturya ve İtalya'daki konserlerine gidecek. Bu yüzden son günlerde yoğun polemik konusu olan sorulara kesinlikle yanıt veya herhangi bir röportaj vermeyecek. Konunun bu derece büyütülmesine üzgün olduğunu söyleyebiliriz. Konser öncesinde ve sonrasında gazetecilerle görüşmek istemiyor, sanatçı bu durumu anlayışla karşılamanızı istiyor' dedi.

Turgutreis D-Marin Marina'nın yat çekek alanında düzenlenen konseri Doğuş Marinalar Genel Koordinatörü Ali Erkan Bezirgan, Avrupa Festivaller Birliği (EFA) Genel Sekreteri Alman Catherina Daventer, gazeteci Tufan Türenç, Şevket ve Hayırlı Sabancı, eski Genelkurmay Başkanı Orgenaral İsmail Hakkı Karadayı eşi Seren Karadayı, eski Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman ve eşi Belma Yalman ve yaklaşık 3 bin kişi izledi. Konser öncesinde bomba uzmanı polisler ile patlayıcı madde uzmanı K-9 köpeği ara yaptı. Say'ın talebi üzerine konserden gazetecilerin sadece 60 saniye görüntü almalarına izin verildi.

J.S.Bach'ın ''Chaconnede la Partite 2' nolu re minör eseri ile konserine başlayan ve yaklaşık iki saat sahnede kalan Say, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title