Haberler

Bingöl'de "Hz. Muhammed'e Hakaret" Edildiği İddiası

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (Mkyk) Üyesi Avukat Muammer Çolakoğlu, Hz. Muhammed'e Hakarette Bulunduğunu İddia Ettiği Bingöl Defterdarlığı'nda Müdür Olarak Görev Yapan Ş.ö.'nün Görev Yerinin Değiştirilmesini İstedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Avukat Muammer Çolakoğlu, Hz. Muhammed'e hakarette bulunduğunu iddia ettiği Bingöl Defterdarlığı'nda müdür olarak görev yapan Ş.Ö.'nün görev yerinin değiştirilmesini istedi.

İnönü Caddesi'nde bulunan avukatlık bürosunda basın açıklaması yapan Çolakoğlu, Ş.Ö.'nün kurumdaki memurlarla bir konu üzerinde tartıştıkları esnada Hz. Muhammed'e hakaret ettiğini iddia ederek tepki gösterdi. Çolakoğlu, "Kurumundaki personeller arasında bir konu üzerinde tartışma yaşanmış. Konuşma esnasında memurlardan biri, 'Deniz Gezmiş gebermiş gitmiş' ifadesini kullanmış. Bu sözün üzerine birim müdürü Ş.Ö., yakışıksız bir ifade kullanarak efendimize sözlü saldırıda bulunmuştur. Tabii oradaki memurlar hep birlikte tepkilerini ortaya koymuşlar. Ancak amir-memur ilişkisinden dolayı fazla ileri gidememişler. Çalışanlardan biri böyle bir amir ile çalışamayacağını ifade ederek, yaşananları da belirttiği bir dilekçe yazarak emekliliğe ayrılmak istemiş" dedi.

Çolakoğlu, Ş.Ö.'nün görev yerinin değiştirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

(MÇ-ŞA-HE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title