Haberler

'Dur' ihtarına uymayan sürücü polisin havaya ateş açmasıyla yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Beykoz'da 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, aracıyla Şişli'ye kadar kaçtı. Polisin takip ettiği sürücü, başka bir araca çarptıktan sonra durdurulurken gözaltına alınmamak için direnen sürücü, polisin havaya açtığı ateş sonrasında yakalandı. Yakalanan sürücü 1.57 promil alkollü çıkarken insan kaçakçılığı ve ruhsatsız silah bulundurmaktan polis kaydı olduğu belirlendi.

Beykoz'da bir sürücü polisin 'Dur' ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polisin takibe aldığı araç Şişli'ye kadar kaçarken başka bir araca çarptıktan sonra durduruldu. Gözaltına alınmamak için direnen sürücü, polisin havaya ateş açması sonrasında yakalandı.

ŞİŞLİ'DE BAŞKA ARACA ÇARPINCA DURDURULDU

Beykoz, TEM Otoyolu Kavacık girişinde görev yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekibi, dün saat 13.30 sıralarında tehlikeli araç kullandığı ihbar edilen Cebrail Karşıyaka'nın kullandığı 34 BGA 395 plakalı araca 'Dur' ihtarında bulundu. Karşıyaka kullandığı aracı polisin üzerine sürerek kaçtı.

Polis ekipleri, kaçan aracın peşine düşerken Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçen araç, Şişli Büyükdere Caddesi'nde bir başka araca çarptıktan sonra kendisini takip eden polis ekipleri tarafından durduruldu.

DİRENİNCE POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Aracı alındıktan sonra polise direnen Cebrail Karşıyaka, ekiplere saldırı girişiminde bulundu. Trafik polisi, Karşıyaka'yı gözaltına almak için havaya 3 el ateş açtı. Polisin üzerine yürüyen sürücü Karşıyaka, kelepçelenerek gözaltına alındı. Polisin havaya ateş açtığı anlarda, Karşıyaka'nın aracında bulunan 2 kadının yaya olarak kaçtığı belirlendi.

ALKOLLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Cebrail Karşıyaka, 1.57 promil alkollü çıktı. Ayrıca Cebrail Karşıyaka'nın 3 adet insan kaçakçılığı, 1 adet de ruhsatsız silah bulundurmaktan poliste kaydı olduğu ortaya çıktı. Sürücüye çok sayıda trafik kuralına uymamaktan ceza uygulanırken, otomobil yediemin otoparkına çekildi. Cebrail Karşıyaka gerekli adli işlemler için Kuştepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Şişli Güvenlik Trafik Kaza Kaçakçılık Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Bükücü:

Sık abi ne çekiniyorsun. Sen böyle yaparsan onlar tepene çıkmaya devam eder

82
3
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Polis korkuyor malesef. Olurda linc yerse hayati biter. Normalde havaya bir el attin sonrasi direk ayaklara sık. Almanyadayım. Burda olsa büyük ihtimalle onu delik deşik yapmıştı polis.

58
0
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Yakalayıp da ne yapıcan ki polis kardeş.Nasıl olsa denetimli serbestlikten serbest bırakılacak.Böyle giderse yakında herkes kendi mahkemesini kendi kuracak.yıllardır yargı reformu yapılacak diye söylenip duruyor,ama bi şey yok.Olan yasalara saygılı insanlara oluyor.İste giriş masum bi vatandaşın arabasına bindirmiş

30
1
yanıtYanıtla
Baba REIS:

Vay arkadaş polisi maymun ettiler ya. Şehir eşkiyaları silah çekmekten korkmazken polis silaha dokunmaya korkuyor.

27
0
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Önemli olan polisin sağlığı polis kesinlikle ayaklarına sıkması lazım dı. En kötü senaryoya göre hateket etmeliydi polis

27
0
yanıtYanıtla
Ebu Huzeyfe:

Polis birilerini vurmadan bu halk yola gelmez ! Alıştınız polis askere dikleniyorsunuz ! Polisi askeri kimseye yedirmeyiz ! Polis böyle magandaya sıkacak başka çaresi yok

18
1
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

amerikada senin üzerine o şekilde mukavet gösterecekte hayatta kalacak he?

13
0
yanıtYanıtla
Taha Çatlı:

Görüntünün tamamı değil bu internette var polis vuruyor sürücüye

8
0
yanıtYanıtla
Yasin yasin:

görüntüler eksik sosyal medya izlenmeli polis adamı tokatlıyor polis tabiki görevini yapacak ama adam tokatlayarak döverek tahrik ediyor.

2
1
yanıtYanıtla
Alperen:

Bu nasıl bir polis havaya ateş ediyor suçlu halen üzerine yürüyor o ise korkak davranışlar sergileyerek geri kaçıyor eğer o suçlunun yerinde başkası olsaydı onun tabancasına kadar alır birde döverdi tekme atmaya çalışıyor korkak tavırlar sergiliyor senin gaz sipreyin yokmu kullansana sen orda devleti temsil ediyorsun asayişi trafik kurallarına uyulup uyulmadığını bu işi belliki yapamıyorsun bırakın gidin bu memur gibi çok var.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title