Haberler

Berberoğlu: "Adalet Yerini Bulacaktır"

Bozüyük Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanmasına karar verilen Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Bilecik M Tipi Cezaevine getirildi.

Bozüyük Sulh Ceza Mahkemesi'nde tutuklanmasına karar verilen Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, Bilecik M Tipi Cezaevine getirildi. Cezaevi girişinde konuşan Berberoğlu, adaletin yerini bulacağını söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından, 2 ay önce geçici olarak görevden alınan Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, hakkındaki iddialar nedeniyle Bozüyük Cumhuriyet Savcısına 5 saat ifade verdi. Savcı ifadenin ardından Berberoğlu'nun tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevketti. Başkan Berberoğlu, duruşmanın ardından tutuklandı.

Bilecik Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Berberoğlu, akşam saat 19.30 sularında, polis tarafından Bilecik M Tipi Cezaevine getirildi.

Cezaevine girerken kısa bir açıklama yapan Berberoğlu, "Adalet yerini bulacaktır. 1 buçuk yıldır devam eden planlı bir operasyonun sonucunda buradayız. Ama er geç adalet yerini bulacaktır. Bozüyük'ü Bilecik'i, basın mensuplarını ve herkesi çok seviyorum. Adalet ve emniyet mensuplarına da duyarlı davrandıkları için teşekkür ediyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun. En kısa sürede görüşmek üzere" dedi.

Berberoğlu'nun avukatı Fazlı Güner ise, iddiaların tutuklama gerektirecek iddia olmadığını, tutuksuz da yargının devam edebileceğini belirterek, yarın Bozüyük Asliye Ceza Mahkemesine itiraz edeceklerini söyledi.

Güner, "Müvekkilimizin suçlu olduğunu gösterir somut deliller olmadığı halde, tutuklamaya gerek olmadığı halde tutuklandı. İç hukuk yollarını kullanacağız. Sonuç alamazsak Anayasa Mahkemesine gerekirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar gideceğiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ahmet Berberoğlu Bilecik Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title