Haberler

BBP Genel Başkan Yardımcısı Karacan Açıklaması

"BBP, siyaset arenasında kaldığı sürece, yanlış kimden gelirse gelsin, onun karşısında olacak.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, "BBP, siyaset arenasında kaldığı sürece, yanlış kimden gelirse gelsin, onun karşısında olacak. Doğruyu da kim söylerse söylesin, onun mutlaka yanında olacaktır" dedi.

Partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Karacan, yerel seçim arifesinde olan ülkede, yerel seçimden çok, genel seçim yapılacakmış gibi bir hava yaşandığını söyledi.

Karacan, "Bütün dezavantajlara rağmen, bütün haksızlığa ve adaletsizliğe rağmen, BBP bütün seçim bölgelerinde, kendi adaylarıyla amblemleriyle seçime girecektir. Göreceksiniz seçimin galibi BBP olacaktır" diye konuştu.

Her zaman TBMM'de temsil imkanı bulamayan BBP'nin, parlamento dışında siyaset üreterek ülke siyasetine katkı sağladığını ifade eden Karacan, şunları kaydetti:

"BBP, her ne kadar parlamentoda çoğu zaman temsil edilemediyse bile, parlamento dışında ürettiği siyasetle hep milletin önünü açmış, milletin başı derde düştüğü zamanlarda hep onun yanında olmuştur. İşte bunun örneği 28 Şubat sürecidir, 27 Nisan e-muhtırasıdır, 12 Eylül referandumudur. İşte yolsuzlukla mücadele kapsamında son zamanlarda karşı karşıya kaldığımız durumda BBP, hep milletin sağduyusunun yanında olmuştur. BBP, siyaset arenasında kaldığı sürece de yanlış kimden gelirse gelsin, onun karşısında olacak. Doğruyu da kim söylerse söylesin, onun mutlaka yanında olacaktır."

Karacan, söz edildiği gibi devlet içinde paralel bir yapılanma varsa bununla ilgili hükümetin hukuki mücadelesini başlatması gerektiğini vurgulayarak, "Eğer bir paralel yapı varsa, bu ülkenin mahkemeleri var, bu ülkenin hakimleri var, savcıları var. Hemen suç duyurusunu hazırlayıp onlarla ilgili suç duyurularını yapmanız gerekir" ifadelerini kullandı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Bayram Karacan Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title