Haberler

Batman'daki Sağlık Ocağına Jet Atama

Batman'ın Gercüş İlçesi Vergili Köyünde Açılışı Görkemli Bir Şekilde Yapılan Sağlık Ocağının Bir Gün Sonra Kapatılmasının Yaygın Medyada Haber Konusu Olması Üzerine Sağlık Ocağına Jet Hızı ile Personel Ataması Yapıldı

Batman'ın Gercüş ilçesi Vergili köyünde açılışı görkemli bir şekilde yapılan sağlık ocağının bir gün sonra kapatılmasının yaygın medyada haber konusu olması üzerine sağlık ocağına jet hızı ile personel ataması yapıldı Gercüş ilçesine bağlı Vergili köyünde yapılan ve 7 köye hizmet verecek olan sağlık ocağının açılıştan sonra personel yokluğu yüzünden kapısına kilit vurulması şeklindeki haberin yaygın medyada yer almasından sonra Vergili Sağlık Ocağı'na personel ataması yapıldı. Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Gercüş Kaymakamı'na gerekli talimatı verdiğini söyledi. Kaymakam Tarkan Keskin, sağlık ocağında bir doktor, bir ebe ve bir sağlık memurunun görevlendirildiğini hizmetin kesintisiz verilmeye başlandığını ifade etti.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title