Haberler

Başkan Yavaş "Söz Verdik Gerçekleştiriyoruz"

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde kırsal mahallelerin en önemli ihtiyaçlarından biri olan çok amaçlı salonların yapımı hız kazandı.

Vatandaşların düğün ve cemiyetlerinde kolaylık sağlayacak, mahalle hayırlarına ev sahipliği yapacak alanların yapımına devam ediyor. Çamalanı, Kürendere, Dedeler,Düğüncüler, Derecikören, Bükrecik, Eğridere, Karakaya, Kertil, Küçükdağdere, Kınık, Işıklar, Karaağaç, Kocakonak, Çakıllı, Kocabey, Emendere, Taşköy, Aslandede mahallerinde 19 adet çok amaçlı salon ve kapalı alan vatandaşlara hizmet verecek.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşların en büyük taleplerinden birinin çok amaçlı salonların olduğunu belirterek yapılacağının sözünü vermişti. Büyükşehir ve Sındırgı Belediyesi işbirliği ile çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çok amaçlı alanların yapımında özellikle eski okul bahçeleri, meydan ve genel kullanım alanlarına yakınlık ön planda tutuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Derecikören Ekrem Yavaş Eğridere Sındırgı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title