Haberler

Başkan ŞIK Gümüşhaneli Gençlerle Buluştu

Güncelleme:

Suat ŞIK ve Yönetimi geçtiğimiz cumartesi günü Dilovası'nda ki Gümüşhaneli gençler ile Gümüşhaneliler derneğinde bir araya geldi.

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat ŞIK ve Ekibinin cumartesi akşamı Gümüşhaneli gençler ile sohbet ortamında geçirdiği saatler güzel konulara sebep oldu. Öncelikle başkan Şık'ın Yerel Yönetimlerle alakalı çalışmalarla başlayan konuşması şöyle devam etti ; " Derneğini bu akşam bize açan sn. Gümüşhane'liler dernek başkanı Yüksel ERTUNÇ'A ve dernek yönetimine, sonrasında bugün değerli vaktini buraya ayırıp gelen siz gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sizlerle bir araya geliş sebebimiz daha iyi bir Dilovası için neler yapabiliriz, nasıl gençler için daha faydalı olabiliriz ve sonrasında sizin dertlerinizi problemlerinizi dinleyip çözüm aramak sohbet etmektir. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum tekrardan gerçekten Gümüşhane halkının, Gümüşhane gençlerinin ne kadar misafirperver olduğunu bir kez daha gördük" dedi.

Turnuvaya Gümüşhaneli Gençlerden Yoğun Rağbet

Önceki günler de Kura çekimleri yapılan futbol turnuvasından bahseden başkan Şık gençlerden olumlu tepkiler aldı. 25 takımlı yapılacak olan futbol turnuvasına yoğun rağbet gösteren Gümüşhaneli gençler 3 takım ile başvurularını yaptığını özellikle gençler arasında son zamanlarda Dilovası'nda gündem konusu olduğunu söyledi. Turnuvaya katılan bir sporcu ise başkan Şık'a çok teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti ; " Sayın başkanım öncelikle bizlere bu denli değer verdiğiniz çok teşekkür ederiz. Benim değinmek istediğim futbol turnuvasıdır. Gerçekten yapılan bu çalışma bizi çok memnun etti. Başvurusunu da yapmış olduğumuz turnuva inşallah önümüzdeki Pazartesi başlıyor ve biz kendimize güveniyoruz. Sizleri bir kez daha gençlere verdiğiniz önemden, değerden ve çalışmalarınızdan dolayı takdir ediyorum teşekkür ediyorum" dedi.

Gençlik Şölenine Davet

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat ŞIK önümüzdeki hafta Pazar günü 12. Si yapılacak olan ve her yıl geleneksel hale gelen Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu gençlik şölenine Gümüşhaneli gençleri davet etti. Bu yıl Tekirdağ da 12. Si düzenlenecek gençlik şöleninin Mustafa CECELİ ve Fettah CAN'IN konserleriyle çok renkli geçeceğini söyleyen Başkan ŞIK Gümüşhaneli gençleri de aralarında görmek istediğini vurguladı.

Gençler Sordu Başkan Cevapladı

Sonrasında soru cevap şeklinde devam eden programda başkan Şık gençlerin sorunlarını dinledi. Gerek Dilovası'nın geneline hitap eden, gerek mahalli, gerekse şahsi sorunlarını dile getiren Gümüşhaneli gençleri dinleyen Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat ŞIK gereken notlarını alarak sorunları gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Doğalgaz Sorunu Hiç Bitmiyor

Daha önce birçok yerde birçok kez karşılaşılan doğalgaz sorunu bu kez de başkan Şık'ın karşısına çıktı. Gençlerin özellikle doğalgaz konusunda çok sitemli oldukları gözden kaçmadı. Gençlere Palgaz konusunda yaşanan sıkıntıyı dile getiren başkan ŞIK bu konu için belediye başkanımızın verdiği mücadeleden bahsederek olumlu bir gelişme olduğu takdirde bilgi vereceğini söyledi.

Gümüşhaneliler Derneğinden Aşıklar Gecesi'ne

Yine Gümüşhanelilerin bir başka derneği olan Gümüşhane Kelkit Sarışeyh Köyü derneğinin o gün düzenlemiş olduğu aşıklar gecesi programına sarışeyhli gençlerden davet alan başkan Şık ve ekibi Gümüşhaneliler derneğinden sarışeyh'liler derneğine geçerek güzel bir gece geçirdi. Aşık Rahim SAĞLAM ve İhsan YAVUZER'İN konuk olduğu aşıklar gecesi programında kulaklarının pasını silen gençlik kolları yönetimi Sarışeyh dernek başkanı Abid KAYA'ya ve yönetimine düzenlemiş oldukları bu güzel geceden dolayı teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gümüşhane Ak Parti Dilovası Güncel Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title