Haberler

Başkan Akdoğan Hem Borç Ödedik, Hem Hizmet Yaptık

Güncelleme:

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkan Akdoğan, Niğde'de üç yılda ilklere imza attıklarını dile getirerek, Niğde Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör, Kadın Kolları

Başkanı Emine Atıcı, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı Belediye Başkan Yardımcıları

Ali Cemil Arıcan ve Mustafa Yiğit'inde da katıldığı bilgilendirme toplantısında yapılan çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan"Mahalle temsilcilerimiz, muhtarlarımız belediye meclis üyelerimiz teşkilattaki kademe başkanı kardeşlerimizle beraber bir toplantı düzenledik.

Mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onlar bizim davetimize icabet ederek düzenlediğimiz bilgilendirme gezisiyle belediyemizin üç yıl içerisinde yaptığı çalışmaların bir bölümünü gezdik. Bizde Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcıları başta olmak üzere Niğde'mizin hizmetkârıyız.

Gece gündüz demeden çalışacağız. Her zaman amacımız halkın memnuniyeti noktasında olacak. Çünkü biz milletin içerisinden çıkmış ve millete hizmetkar olacağız diyerek seçilmiş kişileriz. Bizim üç yıldır yaptıklarımız var önümüzdeki iki yılda yapacaklarımız var. 3 yılda çok iş yaptık. Dolayısıyla biz Niğde'de üç yılda tarih yazdık diyecek kadar hizmet yaptık.

Eksiklerimiz var mı? Mutlaka var eksiği olmayan olmaz ki. Ama 36 ayda hem borç ödedik hem hizmet yaptık. Niğde Belediyesi her gün bir önceki günden daha iyi konuma hızlı bir şekilde geldi. Bu sene yağışların yoğun olmasından dolayı yollarımızda bozulmalar meydana geldi. İnşallah bu sene yollarımızın büyük bir bölümünü yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Muzaffer Şahiner Faruk Akdoğan Ak Parti Niğde Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Kızıldeniz'de tansiyon yüksek! Husiler, biri ABD'ye ait 3 gemiyi füzelerle yerle bir etti

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title