Haberler

Başeğmez: Sarıgül, Şişli'de Devasa Borç Bıraktı

Güncelleme:

AK Parti'nin Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez A Haber TV kanalının canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı. Başeğmez, Sarıgül'ün belediyeye bıraktığı borcun 380 trilyon olduğunu öne sürdü.

"O ARTIK ŞİŞLİ'DEN GİTTİ"

Şişli Belediye Başkanı ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili soruya"O artık Şişli'den gitti" yanıtını veren Başeğmez iddialı konuştu.

"ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE DEVASA BORÇ" İDDİASI

Şişli Belediyesi'ni yaklaşık 380 Trilyon lira borçla devralacaklarını söyleyen Mukadder Başeğmez "Artık biz geliyoruz.

Şişli Belediyesi'ni 380 Trilyon lira borçla devralıyoruz. Önemli değil, bu borcu niye yaptınız, niye ödemediniz diye sormayız, geliriz o borcu da öderiz ve hizmetin alasını yaparız" diye konuştu.

"TOPBAŞ'IN TECRÜBESİ ORTADA"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Dünya Belediyeler Birliği Başkanlığı ve BM Genel Sekreteri Ban-Ki Moon'un danışma kurulunda yer alan önemli bir isim olduğunu belirten Mukadder Başeğmez"Sayın Başkanımız Kadir Topbaş'ın tecrübesi ve ürettiği hizmetler ortada...

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a en büyük desteği veriyor. Denizi yararız, dağları deleriz, Şişli'ye en büyük hizmetleri getiririz" şeklinde konuştu.

"KAMUYA EN FAZLA ZARARI VEREN KURULUŞ ŞİŞLİ BELEDİYESİ" İDDİASI

Mukadder Başeğmez'in Sarıgül yönetimindeki Şişli Belediyesi ile ilgili olarak dikkat çektiği borç yükü daha önce de gündeme gelmişti.

CHP'li milletvekillerinin TBMM'ye verdikleri soru önergesi sayesinde "Kamuyu en fazla zarara uğratan kuruluşun" Şişli Belediyesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mukadder Başeğmez Mustafa Sarıgül Ak Parti Şişli Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

AHMETTonurlar38@hotmail.com:

BU SARIGÜL BÜYÜK ŞEHİR BELEDIYESENE BIR KAPAK ATSA NELER YAPAR ALLAH BİLİR AMA ŞİŞİLYİDE ELİNDEN KACIRDIGINA PİŞMAN OLACAK 30 MART SABAHI DIMDIZLAK KALACAK BU SARIGÜL CHP SAHİP BİLE CIKMAYACAK BU SARI GÜLE DEMEDİ DEMEYİN

27
14
yanıtYanıtla
ahmettonurlar38@hotmail.com:

Sarigulun hirsiz oldugunu kabul ediyorsunuz yani yinede savunuyorsunuz onu savunandada hirsizlik vardlr

15
15
yanıtYanıtla
Rifatrica38@kabelmail.de:

sira Büyüksehir,de Kasayi Patlatmak istiyor nerde olsa Kasada Para var.

20
8
yanıtYanıtla
MURATmuratturk.322@hotmail.com:

Bu ıddayı atan arkadas sankı baska beledıyelerın hic borcu yok... komık bı ıdda da bulunmussun :))) birde uzerıne BELEDIYE BASKAN ADAYI OLMUS BIDEEE :DD

18
10
yanıtYanıtla
ilker şahinsahan_sahin@hotmail.com:

burda kamuyu en fazla zarara uğratan kuruluşun şişli belediyesi olduğunu soyluyor tek borcu olan belediye demiyor hberi işinize geldiği gibi okumayın

yanıt0
yanıt0
SADECE GÜLÜYORUM.mert_kokuz1991@hotmail.com:

BORC BIRAKTIN DİYEN ANKARA BELEDİYESİNE BAKSIN. TANESİ 170 MİLYARDAN UCUBE SAAT KULELERİ DİKİLİYOR SEHRE. AYRICA ERDOGAN DEVAMLI ANKARANIN BORCLARINI SİLİYOR. AMA YİNE BİTMİYOR HER YIL YENİ BORCLAR OLUYOR.. ONU GÖRMÜYORDA SİSLİNİN 3 KURUS BORCUNU GÖRMÜS..

17
10
yanıtYanıtla
recep agairecep@gmail.com:

HIRSIZ VARRRRRR.....

18
7
yanıtYanıtla
adem yavuzademeli25@hotmail.com:

evet kendini ihbar ediyor acilen 155 i, ara seni hemen tutuklasınlar

yanıt0
yanıt0
i.t.ismettalipoglu@gmail.com:

Mukadder yalancı ne olsun....

13
11
yanıtYanıtla
HAKİKAT YOLCUSUbir_zeytin_tanesi_1988@hotmail:

CANIM ADAM BORÇ BIRAKMIŞ SİZ NE YAPTINIZ. ÇALDINIZ ÇIRPTINIZ YEDİNİZ YOLSUZLUK YAPTINIZ YANİ HALK AVAM DİLİ HIRSIZLIK YAPTINIZ.

13
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title