Haberler

İçişleri Bakanı Yerlikaya, terör ve suçla mücadele toplantısı düzenledi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bakan Yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı ve birim yöneticileriyle terör, uyuşturucu, organize suç örgütleri, arama ve yakalama konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdiklerini açıkladı. Toplantıya başlarken Gaziantep'te yaşanan helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Pilot Emekli Albay Levent Öztürk'ün ruhlarına Fatiha okundu.

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Bakan Yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı ve birim yöneticileriyle terör, uyuşturucu, organize suç örgütleri, arama ve yakalama konularını içeren toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bakan Yardımcımız, Emniyet Genel Müdürümüz, Jandarma Genel Komutanımız, Sahil Güvenlik Komutanımız ve birim yöneticilerimizin katılımıyla; terör, uyuşturucu, organize suç örgütleri ve arama/yakalama konularını içeren toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımıza Gaziantep'te yaşanan helikopter kazasında şehit olan Pilot Emniyet Amirimiz Cemil Gülen ve Pilot Emekli Albay Levent Öztürk'ün ruhlarına Fatiha okuyarak başladık. Şehit pilotlarımıza ve vatanımız uğruna fedayı can eyleyen tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Makamları ali olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanı Levent Öztürk Helikopter Gaziantep Jandarma Albay Albay Pilot Güvenlik Uyuşturucu Terör Güncel Haberler

title