Haberler

Bakan Selçuk'a Tunceli'de "Çılgın Davulcu" Şovu

Yıllar önce hatırladığı Tunceli ile şimdiki Tunceli'nin bir olmadığını belirten Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Tüm hususlar, Tunceli'nin el birliğiyle ve büyük bir emekle, çok büyük noktalara getirildiğini, bir başarı hikayesi oluşturulduğunu gösteriyor" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Tunceli'de çeşitli temaslarda bulundu. Programı kapsamında Bakan Selçuk, Elif Güntaş İlkokuluna giderek sınıfları gezip öğrencilerle sohbet etti. Okul çıkışından çılgın davulcu olarak bilinen Muharrem Yılmaz'ın davul şovunu izleyen, Bakan Selçuk, Millet Bahçesi ve Millet Kıraathanesini gezdi. Öğrenci ve sporculara çeşitli hediyeler veren Selçuk, AK Parti İl Başkanlığına geçerek partililer ile bir araya geldi.

Tunceli'de bulunmaktan çok büyük kıvanç ve keyif duyduğunu dile getiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Çok uzun yıllar önce buraya geldiğimde hatırladığım şeylerle bugünkü Tunceli bir değil . Bu salonun enerjisi, sokakların durumu, şehirleşme ve tüm atılımlar beni ziyadesi ile mutlu etti. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet etme imkanımız oldu. Okul ziyaretlerimiz oldu. Gördüğüm tüm hususlar, Tunceli'nin el birliği ile büyük bir emekle çok büyük noktalara getirildiğini, bir başarı hikayesi oluşturulduğunu gösteriyor" dedi.

Bakan Selçuk'a, Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Veda Çolak, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, AK Parti İl Başkanı Fatih Tek ve kurum müdürleri eşlik etti. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Yılmaz Ziya Selçuk Tunceli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title