Haberler

Asker Gibi Uğurladı

Şırnak Küpeli Dağı'nda Şehit Olan Genelkurmay Başkanlığı'na Bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda Görevli Bordo Bereli Topçu Yüzbaşı Sinan Eroğlu, Dün Eşi Tuğba Eroğlu'nun Asker Selamıyla Uğurlandı.

Şırnak Küpeli Dağı’nda şehit olan Genelkurmay Başkanlığı’na bağlı Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görevli Bordo Bereli Topçu Yüzbaşı Sinan Eroğlu, dün eşi Tuğba Eroğlu’nun asker selamıyla uğurlandı.

İŞTE YÜREKLERE İŞLEYEN GÖRÜNTÜLER...

ORGENERAL'İN GÖZYAŞLARI...

2 gün önce eşine telefon açıp çarşamba İstanbul’da olacağını belirten ama aynı gün cenazesi gelen Sinan Eroğlu, 24 Kasım’da doğan ikizleri Bade ve Kahraman’ın katılamadığı doğumgününü bu pazar kutlayacaktı. Levent Camii’ndeki törende Tuğba Eroğlu, kucağında babalarının tabutunun yanına götürdüğü bir yaşındaki ikizlerine, "Güzel babanıza veda edin. Bu onu son görüşünüz" diyerek ağladı. Törene, Yüzbaşı Eroğlu’nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Muammer Güler, 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, 3’üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Yalçın Ataman ile askerler ve vatandaşlar katıldı. Tuğba Eroğlu’nun eşini asker selamıyla uğurlaması üzerine Güler ve komutanlar gözyaşlarına hakim olamadılar. Şehit Eroğlu, Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verildi. Uzun süredir Kuzey Irak’ta görev yapan SAT, SAS, dalgıç, pilotluk dahil savaş konusunda en zor eğitimlerden geçirilen Yüzbaşı Sinan Eroğlu, 4 ay çalışıp, 1 ay izin yapıyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title