Haberler

Artı Sahne Mecidiyeköy'de Sanat Programı

Güncelleme:

İstanbul'un en merkezi iş ve yaşam aksı Mecidiyeköy'de bulunan Artı Sahne Mecidiyeköy birbirinden seçkin oyunlara ve konserlere ev sahipliği yapıyor.

Artı Sahne Mecidiyeköy'ün 20-25 Şubat tarihleri arasındaki sanat takvimi şöyle:

20 Şubat Salı günü, saat 20.30'da tiyatro oyunu 'Nereye Gitti Bütün Çiçekler'

Tuğrul Tülek'in yönettiği 'Nereye Gitti Bütün Çiçekler' tiyatro oyunu, Artı Sahne Mecidiyeköy'de sanatseverlerle buluşuyor. Aynı yerde yaşamak zorunda kalan 7 farklı kadının 7 farklı hikayesini anlatan oyunda; Şenay Gürler, Hale Akınlı, Goncagül Sunar, Feri Baycu Güler, Gözde Kansu, Melisa Doğu, Ece Yüksel rol alıyor.

21 Şubat Çarşamba günü, saat 20.30'da tiyatro oyunu 'Bezirgan'

Zeki, kurnaz, komik bir o kadar da sahtekar Tartuffe'ün hikayesinin yeni uyarlaması olan Bezirgan adlı oyun, Artı Sahne Mecidiyeköy'de tiyatroseverlerle buluşuyor. Oyunda Cem Davran ve Erkan Can'a Bahtiyar Engin, Selin Yeninci, Faruk Akgören, Aytek Önal, Simge Defne Çelik, Selim Can Yalçın, Salih Kırlı ve Ali İl eşlik ediyor. Cem Davran'ın Tartüffe ve Orgon karakterleriyle iki tipi birden canlandırdığı oyunda, hizmetçi kız rolünde Bahtiyar Engin, evin büyük annesi rolünde ise Erkan Can rol alıyor.Oyunu Yıldıray Şahinler yönetiyor.

"Tartuffe'ün kim olduğunu biliyorsunuz ama peki nereden çıktı bu Tartuffe? Nasıl oldu da girdi hayatlarımıza; talan etti her şeyi? İşte bu sorulara yanıt arayan oyunun sürprizleri var!"

22 Şubat Perşembe günü, saat 20.30'da tiyatro oyunu 'Joko'un Doğum Günü'

Gerçeküstü bir absürd komedi "Joko'nun Doğum Günü", Artı Sahne Mecidiyeköy'de sanatseverle buluşuyor. 2016-2017 sezonunda 7 farklı tiyatro ödül jürisinden toplam 13 dalda ödül alan "Joko'nun Doğum Günü" Yolcu Tiyatro tarafından sergileniyor. Oyun yüksek performans gerektiren hareket tasarımı ile Projection Mapping teknolojisini birleştirerek sahneliyor. Sistemin insan bedenini ve aklını kontrol altına alma hırsını, ezen-ezilen ilişkisi üzerinden absürd bir anlatım biçimi ile anlatan oyun, su deposunda işçi olarak çalışan Joko'nun başından geçenleri anlatıyor. İnsanın başkalarını sırtında taşımayı kabul etmesiyle başlayan benliğini kaybetme hikayesini acı çekme ve çektirme ekseninde ortaya koyuyor.

24 Şubat Cumartesi günü, saat 20.30'da tiyatro oyunu 'Hoş Geldin Boyacı'

Oyunda usta isim Erdal Özyağcılar'a, performansıyla göz dolduran Berna Laçin ve Gözde Çetiner eşlik ediyor. 'Hoş geldin Boyacı'nın konusu şöyle: Walter (Erdal Özyağcılar), hayatı boyunca aktör olma hayalleri kurarken para kazanmak adına boyacılığa başlamıştır. Bir gün bir evi boyarken birden Marcia (Berna Laçin) ile karşılaşır, üzerine kapı çalınır; gelen kocası tarafından aldatılan Jane (Gözde Çetiner)'dir. Donald Churchill'in yazdığı ve Füsun Günersel'in dilimize çevirdiği oyunun yönetmeni Arif Akkaya.

25 Şubat Pazar günü saat 16.00'da tiyatro oyunu 'Kızgın Damdaki Kedi'

"Mutlu aileler birbirlerine benzer. Her mutsuz ailenin ise kendine özgü bir mutsuzluğu vardır, diye başlamış Tolstoy, Anna Karenina'ya. Ya öyle değilse? Ya mutsuz aileler de birbirine benziyorsa?"

Dünyanın en önemli oyun yazarlarından biri sayılan Tennesee Williams'ın kaleme aldığı, orijinal adı 'Cat On a Hit Tin Roof' olan oyun 'Kızgın Damdaki Kedi', Artı Sahne Mecidiyeköy'de sanatseverle buluşuyor. Sırça Kümes adlı oyunuyla adını dünyaya duyuran Williams, 'Kızgın Damdaki Kedi' adlı oyunuyla Pulitzer ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Ödülü aldı. Kızgın Damdaki Kedi; Serkan Salihoğlu, Feri Baycu Güler, Tuğrul Tülek çevirisiyle ve Serkan Salihoğlu yönetmenliğinde sahneleniyor. Oyunda Sezin Akbaşoğulları, Tuğrul Tülek, Ayten Uncuoğlu, Ünal Silver, Bennur Duyucu, Ömür Kayakırılmaz rol alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şenay Gürler Tuğrul Tülek Hale Akınlı Mecidiyeköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title