Haberler

Ellerinde çuvalla para var! Arda Turan'ın kardeşi ile Seçil Erzan'ın bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'ın Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ikilinin elinde çuvalla para olduğu görülüyor.

Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan DenizBank'ın Leventteki şube müdürü Seçil Erzan'ın Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

OKAN TURAN İLE BANKAYA GİRİYORLAR

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava dosyasına, müşteki Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın 25 ve 30 Kasım 2022 tarihlerinde sanık Seçil Erzan ile birlikte bankaya geldiği ve bankadan ayrıldığı görüntüler girdi.

ELLERİNDE ÇUVALLA PARA VAR

Bankanın 25 Kasım 2022 tarihli kamera kaydı görüntülerine göre, sanık Erzan ve Okan Turan'ın ellerinde çantalarla bankaya geldikleri görülüyor. Okan Turan, bankadan para çektikten sonra Seçil Erzan ile birlikte bankadan ayrılıyor. Ayrıca 30 Kasım 2022 tarihli görüntüye göre, Okan Turan bankadaki evraklara imza atıyor ve para çekmesinin ardından Seçil Erzan ile dışarı çıkıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Seçil Erzan Okan Turan Arda Turan Dolandırıcılık Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Yusuf Ay:

Merak ediyorum sadece burda suçlu seçil erzan mı. Bu futbolcular kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından neden tutuklanmıyorlar... Sayın iç işleri bakanı lütfen ayrım olmasın adalette.

62
0
yanıtYanıtla
Blackened:

Şimdi bu banka bilgimiz dışında oldu diyor da bunlar göz önünde hamuduyla götürmüşler, baya çuval çuval. Hangi bankaya çuvalla parar girer, çıkar?

39
2
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tüm şube bu olayın içinde

34
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title