Haberler

Antalya'da Falezlerden Düşen Kişi Deniz Polisi Tarafından Kurtarıldı

Güncelleme:

Antalya'da serinlemek için oturduğu falezlerden düşen Murat K. (32), deniz polisi tarafından kurtarıldı. Olay, Düden Şelalesi'nin döküldüğü noktada meydana geldi. Murat K. botla hastaneye kaldırıldı.

ANTALYA'da serinlemek için oturduğu falezlerden düşüp yaralanan Murat K. (32), deniz polisi tarafından kurtarıldı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki Düden Şelalesi'nin döküldüğü noktada meydana geldi. Serinlemek isteyen Murat K., şelalenin yanındaki falezlerin üzerinde oturmaya başladı. Bir süre sonra dengesini kaybeden Murat K. denize doğru düştü. Murat K'nin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmada Murat K.'yı göremedi. Bir süre sonra bölgeye yönlendirilen deniz polisi, başından yaralanan Murat K.'yi kayalıklar üzerinde bulup bota çıkarttı. Vücudunun farklı yerlerinde yaralar olan Murat K., botla Kaleiçi Yat Limanı'na götürüldü. Burada sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Murat K., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Düden Şelalesi Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title