Haberler

Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni'nin Ardından

49.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle, Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın (AKSAV) düzenlediği 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu. Törende 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü, "Güzelliğin On Par' Etmez" filmindeki rolüyle alan Abdulkadir Tuncer, "Kariyerime çok iyi başladım. Bu filmin hiç ödül almayacağını zannetmiyordum. Bunu duyunca şok oldum" dedi.

'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü, "Elveda Katya" filmindeki performansıyla alan Anna Andrusenko, ödül aldığını ilk olarak Rusya'da bulunan annesine kısa mesajla bildirdiğini belirterek, "Çok mutluyum. Tören öncesi çok endişeliydim. Şaşırdım. Organizasyonu yapanlara çok teşekkür ediyorum. Bu filme ödül vereceklerini beklemiyordum. İlk olarak da anneme SMS attım" ifadesini kullandı.

'Güzelliğin On Par' Etmez' filmi ile 'En İyi Senaryo' ödülünü alan Hüseyin Tabak ise, filme ilham veren çocuğu bulup yeni filminde oynatmak istediğini belirtti. Tabak, "Onu buraya getiremedik. Ama hala aklımda. Yılmaz Güney'e adıyorum önce bu ödülü. Çok heyecanlıyım" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Tabak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title