Haberler

Amatör Ressamlardan Mükemmel Fırçalar

Açılış kurdelesini Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci eski milletvekili Mukadder Başeğmez Başkan yardımcısı Mehmet Kaya ile birlikte kesti. Görücüye çıkan resimler kullanılan renklerin birbiriyle uyumu gözlere hoş gelirken amatör kadınların resim konusunda ne kadar başarılı olduklarını yine gözlerden kaçmadı. Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya'nın eşi Sibel Kaya'nında aralarında bulunduğu 15 amatör bayan ressamlar ele emeği göz nuru içinde hazırladıkları çalışmalarını sergileme fırsatı buldular. Sergiyi gezen davetliler yağlı boya çalışmalarının mükemmelliği karşısında şaşırdılar. Amatör ressamların çalışmalarını beğenen davetliler, "Fırsat verildiğini zaman kadınların neler yapabileceğinin bu sergi rahatlıkla anlatıyor.

Değirmenci Tebrik Etti

Resim sergisini gezen ve bayan ressamların çalışmalarını yerinde gören Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve Başkan yardımcısı Mehmet Kaya çizilen resimleri hayran kaldılar. Ressam Ahmet Şahit'i ve öğrencileri Sibel Kaya ile diğer bayan ressamları tek tek tebrik eden Değirmenci, "Yaptığınız resimler gerçekten çok güzel. Her resim için ayrı bir emek vermişsiniz. Renklerin ahenkle dans edişini resimlere güzel yansıtmışsınız. İçinizdeki gizli yeteneğinizin ortaya çıkmasını, kendinize olan güveninizi de yansıtmışsınız. Çağdaş yaşamın içinde yer aldığınız hayatı paylaştığınız için hepinizi kutlarım" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title