Haberler

Altay, İzmir Büyükşehir Belediyespor'la Pilot Takım Anlaşması Yaptı

ALTAY, Süper Amatör Lig ekibi İzmir Büyükşehir Belediyespor'la pilot takım anlaşması yaptı.

ALTAY, Süper Amatör Lig ekibi İzmir Büyükşehir Belediyespor'la pilot takım anlaşması yaptı.

Altyapı Başkanı Celal Kiter, U17 takımına yaşları tutmayan Ahmet Erbay, Atakan Atalan ve Efecan Koman'ın yanı sıra 1998 ve 1999 doğumlu Fatih Polat, Şakir Dernek, Berkay Doğan, Hikmetcan Ünüvar ve Hüsnü Ünal'ın yeni sezonda İzmir Büyükşehir Belediyespor'da forma giyeceğini açıkladı. Altyapıdan yetişen gençleri kaybetmemek adına bu yola gittiklerini belirten Kiter, "Evlatlarımız ilerleyen dönemde yine Altay'da oynayabilecekler. Onların gelişimlerini dikkatle izleyeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta cumartesi günü evinde 24Erzincanspor'la karşılaşacak siyah beyazlılarda Teknik Direktör Serdar Sabuncu, 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

UEFA A Lisansı bulunan Sabuncu'nun, 3'üncü Lig'de Pro-Lisans zorunluluğu olmadığı için teknik direktör olarak sahaya çıkabileceği belirtildi. Altay, yarın ve cuma günü antrenmanlarını maçın oynanacağı Buca İlçe Stadı'nda yapacak. Altay'da iyileşen Hayrullah ve Necdet'in takıma katılmasıyla sakat oyuncu kalmadı. Siyah beyazlılarda, U19 Milli Takımı'nın İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı için takımdan ayrılan orta saha oyuncusu Muhammet Sait Özvardar dışında eksik yok. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyespor Ahmet Erbay Fatih Polat Atalan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title