Haberler

Almanya'da kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor

Güncelleme:

Cadde ve sokaklardan görüntüler Tren istasyonlarından görüntüler Almanya'da kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor BERLİN (AA) – Almanya'da etkili olan yoğun kar ve aşırı soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Cadde ve sokaklardan görüntüler

Tren istasyonlarından görüntüler

Almanya'da kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor

BERLİN (AA) – Almanya'da etkili olan yoğun kar ve aşırı soğuk hava günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Özellikle Kuzey Ren Vestfalya, Aşağı Saksonya, Saksonya-Anhalt ve Thüringen eyaletlerinde etkili olan tipi ve buzlanmadan dolayı tren seferleri iptal edildi, otoyollarda araçlar yollarda kaldı.

Ülke basınında yer alan haberlere göre, polis buzlanmadan dolayı bazı otoyolları kapattı.

Birçok kentte otobüs seferleri durdurulurken buzlanmadan dolayı yüzlerce trafik kazası meydana geldi.

Alman Demiryollarından (Deutsche Bahn) yapılan açıklamada, Hamburg ile Kuzey Ren Vestfalya arasındaki tren seferlerinin iptal edildiği, Hamburg-Berlin tren hattında da aksamaların yaşanacağı bildirildi.

Açıklamada, Almanya ile Hollanda arasındaki tren seferlerinin durdurulduğu kaydedildi.

Kuzey-Ren Vestfalya'nın Hagen kentinde bir sirk çadırının çöktüğü, burada bulunan 13 hayvanın kurtarıldığı bilgisi paylaşıldı.

Ostfriesland bölgesinde ise ağaçların devrildiği kaydedildi.

Kuzey-Ren Vestfalya polisi, halka evde kalmaları çağrısında bulundu.

Alman Meteoroloji Dairesinden yapılan açıklamada, kar ve tipinin ülkenin orta bölgesini etkisi altına aldığına işaret edilerek, olumsuz hava şartlarının yarına kadar devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Aşağı Saksonya Ren Vestfalya Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title