Haberler

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den yapımı tamamlanmak üzere olan kreşe ziyaret: Bu yıl içerisinde eğitime açacağız

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde Mahmutlar Mahallesi'nde yapımı devam eden kreşin tamamlanmasında sona yaklaşıldı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Yüzde 80'ini tamamladığımız kreşimizi yıl içerisinde eğitime kazandıracağız" dedi.

Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi projesinde çalışmalar devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kreş projesinde incelemelerde bulunurken kendisine Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, sorumlu teknik ekip ve hayırsever Ahmet Cebeci eşlik etti.

Alanya Belediye Başkanı, yapımı tamamlanmak üzere olan kreşe ziyarette bulundu: Bu yıl içerisinde eğitime açacağız

YÜCEL: KREŞİMİZİN %80'İ TAMAMLANDI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel incelemelerin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Her şeyin eğitimle olacağını düşünen bir yönetim anlayışıyla merkezde batıda ve doğuda etüt merkezlerimizden sonra kreşlerimize önem verdik. Merkezdeki Kreş ve Çocuk Akademimiz neredeyse öğrenci sayısının 2 katından fazla bir talep aldı. Şimdi de doğu bölgemizde Mahmutlar'a kazandıracağımız Hanife Cebesi Kreş ve Çocuk Akademimizde incelemede bulunduk. Kreşimizin %80'ini tamamladık. Geriye kalan kısmını da en hızlı şekilde tamamlayıp bu yıl içerisinde burayı da eğitime açacağız. Gelecek nesillere iyi bir yaşam alanı bırakmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizi de kat kat arttırarak sürdüreceğiz"

Alanya Belediye Başkanı, yapımı tamamlanmak üzere olan kreşe ziyarette bulundu: Bu yıl içerisinde eğitime açacağız

Alanya Belediye Başkanı, yapımı tamamlanmak üzere olan kreşe ziyarette bulundu: Bu yıl içerisinde eğitime açacağız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adem Murat Yücel Mahmutlar Antalya Alanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title