Haberler

Alaçatı'da eğlence mekanında kavga! Çalışanlar müşterileri böyle darp etti

Güncelleme:

Tatil beldesi Çeşme Alaçatı'da bir eğlence mekanında çalışanlar ile müşteriler arasında kavga çıktı. Bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüde çalışanların müşterileri darp ettiği görüldü.

Çeşme Alaçatı'da bir eğlence mekanında sebebi bilinmeyen bir neden dolayı kavga çıktı ve çalışanlar müşterileri darp etti.

7 Ağustos Pazartesi günü gece saatlerinde Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında meydana gelen olayda çalışanlar ile müşteriler arasında sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü bir tartışma çıktı.

O ANLAR VATANDAŞ KAMERASINDA

Olay daha sonra mekanın dışına taştı ve çalışanlar ile müşteriler arasında fiziksel bir kavgaya dönüştü. Bu sırada müşterilerin darp edilmesini bir vatandaş görüntüye aldı.

Öte yandan iki tarafında birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Alaçatı Tatil Kavga Çeşme 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Hayri :

Farkındamısınız son zamanlarda surekli mekan tarafından dövulen itilen kakılan hatta ağır darbe alan muşteri heberleri yoğunlukta neye dayanarak bu işleri yapıyorlar çünkü hiç bişey olmuyor artı gençlerde ki işssizlik bu kolay işe talebi arttırıyor ne sertifikası var ne kursu ne dersi bi tane siyah tişort çekiyosun hoop akşam kapıdasın al sana guvenlik body gard sonuçlar normal yani

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title