Haberler

AKP Kampında Erdoğan'a "Köşk'e Çıkma" Uyarısı

AKP Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, Bundan Önceki Kampta Olduğu Gibi Bir Kez Daha Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığına Aday Olmaması Çağrısında Bulundu. Yarbay, Özal ve Demirel Örnekleri Vererek, "Köşk'e Çıkarsan Başbakan Olacak Gül'le Çatışırsın" İmasında Bulundu.

AKP Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay bir önceki kampta olduğu gibi Kızılcahamam Kampı'nda da köşk çıkışı yaparak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Cumhurbaşkanı adayı olma" diye seslendi.

AKP'nin Kızılcahamam'daki 8'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından basına kapalı olarak milletvekillerinin serbest söz alıp görüş ve değerlendirmelerini ilettikleri genel görüşme ile devam edildi. Edinilen bilgiye göre AKP 2'nci Büyük Kongresi'nde de tek başına parti yönetimine muhalefet eden Ankara Milletvekili Ersönmez Yarbay, bir önceki kampta olduğu gibi Erdoğan'a köşk uyarısında bulundu. Yarbay, Erdoğan'ın yönettiği oturumdaki konuşmasında özellikle Özal ve Demirel'in Cumhurbaşkanı olmalarının ardından partileriyle yaşadıkları sıkıntıları hatırlattı. Yarbay Erdoğan'a kendisinin çıkması halinde Başbakan seçilerek AKP'nin başına gelecek isimle çatışma yaşayacağı uyarısı yaptı.

Yarbay, Ahmet Necdet Sezer gibi siyasi kimliği ağır basmayan bir ismin cumhurbaşkanı seçilmesini, mevcut istikrar ortamının devamı açısından yararlı olacağı gerekçesiyle önerdi.

Toplantıda söz alan bazı Güney Doğu'lu milletvekilleri de son günlerdeki Irak ile ilgili tartışmalara değinerek Türkiye'nin sınır ötesi bir harekatına ve Kerkük'e müdahalesine karşı oldukları belirtti.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi üzerine dün Başbakan Erdoğan tarafından görevlendirilen ve İstanbul'da incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, öğleden sonraki bölümde Kızılcahamam'a gelerek kampa katıldılar. Aksu ve Çiçek'in incelemelerinin sonuçlarıyla ilgili kampa katılan partilileri bilgilendirdikleri öğrenildi.

Kızılcahamam kampında bugün, bakanlar milletvekillerine çalışmaları ile ilgili sunuşlarda bulunacaklar.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title