Haberler

Ak Partili Başkanı Suçlayan MHP'li Meclis Üyesi Dövüldü (2)

Mhp 'DEN TEPKİ AÇIKLAMASIYomra'da Belediye Meclis üyesi Hasan Bayrak'a yönelik saldırıya MHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan da tepki geldi.

Mhp 'DEN TEPKİ AÇIKLAMASI

Yomra'da Belediye Meclis üyesi Hasan Bayrak'a yönelik saldırıya MHP Trabzon İl Başkanlığı'ndan da tepki geldi. Yapılan açıklamada olay kınandı ve yetkililer göreve çağrıldı. İl Başkan Vekili Ömer Arslan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Meclis üyemizin darp edildiği nahoş bir olay gerçeklemiştir. Bu olayın faillerini şiddetle kınıyoruz. Bu darp olayına maruz kalan meclis üyemiz Sayın Hasan Bayrak kardeşimize acil şifalar dileriz. Bu olayı yapanları bir kez daha kınıyor ve de ilgili mahkemeleri göreve çağırıyoruz. Sorumluların acilen yakalanıp yargılanmalarını bekliyoruz. Belediye Başkanı ile ilgili her partiden meclis üyelerinin birlikte gazetede yayınlanan demeçleri ve verdikleri bilgiler doğru ise demek ki Yomra'da çok vahim ve kanunsuz olaylar vuku bulmaktadır.

Bunları açıklayan duyarlı meclis üyeleri dayakla susturulmaya çalışılmaktadır. Tekrar ediyoruz: Derhal hukuk harekete geçirilerek, bu iddialar araştırmalı ve gerekli yasal işlemler yapılmalıdır. Doğrular da ivedilikle kamuoyuna bildirilerek, bütün gerçekler açıklanmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu işin üzerine gideceğiz, gerekirse Başkan için suç duyurusunda bulunacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Bayrak Trabzon Yomra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title