Haberler

Ak Gençlik Kartepe Eğitimden Geçti

Güncelleme:

Mete AYDIN'ın davetiyle 2012 genel seçimlerinde Kocaeli ilinde Ak Parti'nin Milletvekili adayı olan Serkan Seyhan katıldı.

Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantısına Gençlik kolları başkanı Mete AYDIN'ın davetiyle 2012 genel seçimlerinde Kocaeli ilinde Ak Parti'nin Milletvekili adayı olan Serkan SEYHAN katıldı.

Kişisel gelişim,kalite ve standardasyon alanında akademik eğitimler veren Serkan Seyhan Kartepe'li Ak Gençler'e değerli birey olma,topluma faydalı olma,takım gücü ve takım çalışması konularında eğitim verdi.

Toplantının yanı sıra gençlere içinde bulundukları Ak Parti Gençlik kolları teşkilatı içinde ve normal yaşantılarında bireysel pragmalardan uzak ve toplumsal alanda faydalı olacak şekilde davranmalarını,nasıl teşkilata ve topluma faydalı bireyler olunacağını,nasıl değerli ve başarılı birey olunacağını,yaptığı ''Takım Gücü'' eğitimiyle anlattı.Sunumdan sonra eğitim gençler tarafından sorulan sorular ve Sn. Serkan SEYHAN'ın cevapları ile devam etti.

Serkan SEYHAN'ın iştirakından çok memnun olan çok memnun olan Ak Parti Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Mete AYDIN ''Teşkilatımızın bu gibi eğitimlerden azami miktarda faydalanmasını diliyorum.Gençlerimizin hem teşkilat içinde hem de rutin hayatlarında aldıkları bu eğitimi unutmamalarını ve uygulamalarını diliyorum.''dedi ve bu gibi eğitimlerin devam edeceğini dile getirdi.

Toplantı sonunda başkan Mete AYDIN gençlerin sorularıyla terlettiği Serkan SEYHAN'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Seyhan Ak Parti Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title