Haberler

Ahmet Yesevi Üniversitesi'nden Hoca Ahmed Yesevi İçin Mevlit

Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından Berat Kandili münasebetiyle İstanbul Eyüp Sultan Camii’nde Hoca Ahmed Yesevi için mevlit programı düzenlendi.

Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından Berat Kandili münasebetiyle İstanbul Eyüp Sultan Camii'nde Hoca Ahmed Yesevi için mevlit programı düzenlendi.

Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından Hoca Ahmed Yesevi için mevlit programı düzenledi. İstanbul Eyüp Sultan Camii'ndeki mevlit programına Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız ve Mütevelli Heyet Üyesi ve Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek katıldı. Eyüp İlçe Müftüsü Dr. Muammer Ayan'ın vaaz verdiği, Baş İmam Metin Çakar ve çok sayıda mevlithanın okuduğu mevlide oldukça yoğun bir katılım oldu. Mütevelli Heyet Başkanı Yıldız, Ahmet Yesevi Üniversitesi olarak ilk defa Ankara Kocatepe Camii'nde Regaip Kandili'nde ve ikinci kez Berat Kandili münasebetiyle İstanbul Eyüp Sultan Camii'nde Hoca Ahmed Yesevi Hazretleri adına bir mevlit programı düzenlediklerini kaydetti.

Yıldız, UNESCO 2016 Hoca Ahmed Yesevi Yılı faaliyetleri kapsamında Anadolu'ya Müslümanlığı mayalayan Divan-ı Hikmet'in sahibi Ahmed Yesevi'yi ülke ve dünya kamuoyuna tanıtmak için gayret gösterdiklerini ifade etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Sultan Camii Hoca Ahmed Yesevi Yıldız Ahmet İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title