Haberler

Ağrı Valisi Yerlikaya Yangının Çıktığı Hastanede İncelemelerde Bulundu

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, gece saatlerinde yangın çıkan Doğubayazıt Doç.Dr.Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, gece saatlerinde yangın çıkan Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Doğubayazıt Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ile birlikte hastaneye gelen Vali Yerlikaya, incelemelerde bulunup yetkililerden yangınla ilgili bilgi aldı. Büyük hasar gören çatı katına da çıkan Yerlikaya, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Soğutma çalışmalarının halen devam ettiğini, bu yüzden de yangının çıkış sebebinin henüz tespit edilemediğini vurgulayan Yerlikaya, olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığını kaydetti.

Olayın tek sevindirici yanının hasta ve çalışanlarının zarar görmemesi olduğunu vurgulayan Vali Yerlikaya, "Yangının başlamasıyla birlikte hastalarımızı çok seri ve sağlıklı bir şekilde çevre il ve ilçelerdeki hastanelere sevk ettik. Bu işin sevindirici yanıdır. Tabii yangın söndürme çalışmaları halen sürüyor. Bunun tamamlanmasının ardından çıkış sebebinin tespit çalışmalarına başlayacağız. Zaten acil servis bölümümüz hizmet veriyor. En kısa sürede diğer bölümlerimizi de onararak hizmete kaldığımız yerde

devam edeceğiz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Eryılmaz Doğubeyazıt Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title