Haberler

Ağrı'da Yaşlılar Haftası Kutlamalar​ı

Güncelleme:

Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Yaşlılar Haftası Nedeniyle Huzur Evinde Kalan Yaşlılara Yemek Verdi.

Vali Ali Yerlikaya, eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte her yıl 18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftasında, huzur evinde kalanlarla bir araya geldi.

Özel bir restaurantta verilen yemeğe ev sahipliği yapan Vali Yerlikaya ve Eşi Hatice Nur Yerlikaya, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederken, yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler verdiler.

Yemek sonrasında huzur evinde kalan 65 yaşındaki Güllü Terim adında yaşlı kadının okuduğu şiir davetlilere duygulu anlar yaşattı.

Yaşlılar baş tacımızdır diyen Vali Yerlikaya, "bizleri bu günlere getiren ve geleceğe hazırlayan büyüklerimize çok şey borçluyuz. Onların değerini bilmemiz lazım. Onlar bizim kültürümüzün canlı değerleridir. Bu nedenle saygıda kusur etmeyen bir toplumun fertleri olarak, onlara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeli ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında yardımcı olmalıyız" şeklinde konuştu.

Yaşlılar için verilen yemeğe, Ağrı Valisi Ali Yerliklaya, Eşi Hatice Nur Yerlikaya, Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Sosyal Hizmetler Müdürü Metin Ürgün ve huzur evi çalışanları katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title