Haberler

İnternette müstehcen yayın yapan 2 kadın yakalandı, hesap hareketlerindeki açıklamalar dikkat çekti: Video, show, sohbet...

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da internetten müstehcen yayın yaptığı iddiasıyla yakalanan 2 kadın, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerin banka hesaplarına yapılan para transferlerindeki açıklama kısmında "harçlık, arkadaş, video, show ve sohbet" ifadelerinin yer aldığı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı (MASAK) tarafından yapılan çalışmalarda 2019 ve 2020 yıllarında internet üzerinden müstehcen görüntüler yayınladığı veya yayınlanmasına aracılık ettiği değerlendirilen 177 kişinin tespit edildiği belirtildi.

DİJİTAL MATERYALLERİNE EL KONULDU

Şüphelilerin banka hesap hareketlerini analiz edildiğinde para transferlerinin açıklama kısmında "harçlık, arkadaş, video, show ve sohbet " ifadelerinin yer aldığı belirtilen açıklamada, N.Ö. ile M.Y. isimli kadınların gözaltına alındığı ve dijital materyallerine de el konulduğu bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından N.Ö. ile M.Y. serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mali Suçları Araştırma Kurulu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (11)

hulk:

bunlara para gönderenlerdeki beyni kuşa taksan uçmayı unutur

43
3
yanıtYanıtla
ad:

vergi vermedikleri için mi peşine düşmüşler orası anlaşılamıyor

20
2
yanıtYanıtla
TİLBEE:

BİZİM MİLLETİİMİZ DE İŞ YOK BUNLARA PRİM VERİYOR

15
5
yanıtYanıtla
haydar:

olum radevu evine gitseniz buralarda rezil olmayacaksınız hemde profesyonel muamele

5
5
yanıtYanıtla
chp:

vergi alınamaynları yakalayın

7
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Ne var bunda yapar hey allahım

1
5
yanıtYanıtla
ym:

türk milletinde bu aclık varken bunun gibiler daha cok para cok kazanır

2
0
yanıtYanıtla
Ar:

Ortalık manyak dolu

1
0
yanıtYanıtla
emekl:

cahilleri işe almayacaksınız ulan adam içine bir bakar kuş beyinli

1
0
yanıtYanıtla
Tayvanlı ayhan:

Pattayada cok var bunlardan salça oluyolar sokakta adama

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title