Haberler

Adnan Şenses'in Vefatı

Cumhurbaşkanı Gül: "Güçlü sesi, yorumu, şarkıları ve sanat hayatımıza yaptığı diğer katkılarla halkımızın beğenisini kazanan usta sanatçı Adnan Şenses, her zaman takdirle hatırlanacaktır"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adnan Şenses'in güçlü sesi, yorumu, şarkıları ve sanat hayatına yaptığı katkılarla halkın beğenisini kazandığını ve her zaman takdirle hatırlanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre Gül, sanatçı Adnan Şenses'in vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, Türk müziğinin sevilen ismi Adnan Şenses'in vefatını derin bir teessürle öğrendiğini kaydederek "Güçlü sesi, yorumu, şarkıları ve sanat hayatımıza yaptığı diğer katkılarla halkımızın beğenisini kazanan usta sanatçı Adnan Şenses, her zaman takdirle hatırlanacaktır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum" ifadesini kullandı. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Gül Adnan Şenses Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title