Haberler

Adam Gibi Erkek Yumruğunu Masaya Vuracak

Güncelleme:

Pınar Esen'in erkek egemenliğini savunan sözleri feministleri kızdıracak.

CNN Türk'te Hafta Sonu Keyfi programında kadın erkek ilişkileri ele alındı. Mutlu evliliğin sırlarının konı edildiği programda ideal erkek ve ideal kadın nasıl olmalı sorularına da yanıt arandı.

Hafta Sonu Keyfi programında Pınar Esen'in konuğu Uğur Arslan ve Selin Karacehennem'di.

Uğur Arslan program da kadınların yüzde 93'ünün gelri düzeyleri kendilerinden üst seviyede bir erkek istediğini söyledikten sonra ama dedi sözlerini şöyle sürdürdü: "artık erkeklerin de yüzde 83'ü ekonomik seviyeleri en az kendi kadar ya da kendilerinden fazla para kazanan kadın istiyor" dedi.

Erkeklerin kendisi kadar ya da daha fazla para kazanan kadınlarla beraber olmak istediğini söyleyen Uğur Arslan'a Selin Karacehennem'in "Ne kadar çirkin bir şey" demesi üzerine programa Pınar Esen'in ataerkil toplumu destekleyen sözleri damga vurdu.

Esen, "Çirkin ama erkek her zaman kadından fazla para kazanmalı kadından. Atalarımız her zaman doğruyu bilmiş. Kadın çalışsa dahi erkekler her zaman masaya vuracak şekilde egemen olmalı" diyerek feministleri kızdıracak bir açıklamanın altına da imza attı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Uğur Arslan Pınar Esen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title