Haberler

Açılay Sanal Alemi Salladı

Güncelleme:

Yalan Dünya dizisinde Açılay karakterini canlandıran Nihal Yalçın, yaptığı erotik dansla tık rekoru kırdı.

Hayata geçirdiği dizi projeleriyle her dönem adından söz ettirmeyi başaran Gülse Birsel, Avrupa Yakası'ndan sonra Yalan Dünya dizisi ile de çok konuşuluyor. Yayınlandığı günden bu yana rating rekorları kıran dizinin fenomenleşen karakterlerinin videoları, sanal alemi sallıyor.

EN ÇOK KONUŞULAN DİZİ

Öyle ki dizinin yayınlandığı günlerde dizi ve oyuncuları twitter'da sürekli en çok konuşulan başlıklar arasına giriyor.

AÇILAY'DAN EROTİK DANS

Dizide en çok konuşulan Orçun (Bartu Küçükçağlayan) karakterinden sonra Açılay karakterini canlandıran Nihal Yalçın son bölümde yaptığı erotik dansla sosyal paylaşım sitelerinde tık rekoru kırdı.

Dizide, çekilecek reklam filmi için çalışmaya başlayan Açılay, erotik dansıyla çalışmalarına hız veriyor.

AÇILAY'IN MURADI GERÇEK OLDU!

Cihangir kahvelerinde Zeki Demirkubuz'u arayan Açılay, sonunda Demirkubuz'un filminde oynadı.

Gülse Birsel'in dizisi 'Yalan Dünya'da sürekli Cihangir kahvelerinde Zeki Demirkubuz'u arayan ve "Zeki Demirkubuz geldi mi?" diyen Açılay'ı canlandıran Nihal Yalçın, Demirkubuz'un filminde oynadı.

Dizide yer alan, kendisiyle ilgili repliklere kızan ve Gülse Birsel'e "Adımı dizide kullanma" diye haber gönderen Demirkubuz, Yalçın'ı yeni filmi Yeraltı'nda başrol oynatmış. 13 Nisan'da gösterime girecek olan filmi Demirkubuz, Dostoyevski'nin 'Yeraltından Notlar' romanından esinlenerek çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Zeki Demirkubuz Gülse Birsel Nihal Yalçın Yalan Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title