Haberler

Yakınlarını işe alan Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım'dan ilginç "torpil" savunması: 5 kişi için adam mı vuralım?

Güncelleme:

Elazığ Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, işe alınacak 5 kişinin kendisine ve meclis üyelerine yakın isimlerden olmasına ilişkin iddialara, "Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz, çok mu görüyorlar?" sözleriyle yanıt verdi.

Elazığ'ın Palu Belediyesi, 5 işçi alımı yapacağını duyurdu. Açılan ilana rağmen işçi alımlarının AK Partililerin vereceği isimlerden olacağı iddiaları yanıtlayan Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, Günışığı Gazetesi'ne konuştu.

"5 KİŞİ İÇİN ADAM MI VURALIM?"

"Evet iddialar doğru. Biz 5 kişinin ismini verdik, bu isimler de bize yakın isimlerdir" diyen Yıldırım şöyle devam etti: "Mevzuata aykırı bir durum da yoktur. Biz gerekli olan her yerden izin aldık. Vatandaşların gösterdiği tepkileri boş olarak değerlendiriyorum. Kimsenin ağzını tutacak halimiz de yok… İsteyen istediğini söylesin. Beş kişi için adam mı vuralım? Millet dünyayı yiyor, biz 5 kişi işe alıyoruz çok mu görüyorlar?"

CEZASI ONANAN BAŞKANIN YERİNE GELMİŞTİ

31 Mart 2019 yerel seçimlerden sonra Palu Belediye Başkanı Efrayim Ünalan'ın hakkındaki 2 yıl 6 ay hapis cezasının onanmasının ardından mazbatası Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmişti. Belediye Başkanlığına ise yerine ise mecliste yapılan oylama ile Bekir Yıldırım belediye başkanı olmuştu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Elazığ Palu Haberler

500

Yorumlar (3)

bayram doğan:

Yıllardır bas bas bağırıyoruz bu Parti'ye güvenmeyin adamını alıyor diye.. millet kulağını tıkadı.. neyse ki en son kendileri itiraf etti ama milletin düşüncesi değişir mi ?? çok zor

42
9
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TORPILLE ISE ADAM ALMAKLA ADAM VURMA NE ALAKA ANLIYAMADIM AYRICA ADAM LIYAKAT VE BECERISINE GÖRE DEGIL KENDILERINE YAKIN GÖRDÜKLERINI ISE ALDIGINI ITIRAF ETMIS HANGI MAKAMDA OLURSA OLSUN VICDAN HAK HUKUK TANIMAYAN SIZDEN BIZDEN AYIRIMI YAPAN YÖNETICILERDEN BU ÜLKEYE FAYDA DEGIL ANCAK ZARAR VE ADALETETSIZLIK GELIR.

19
1
yanıtYanıtla
Fakır:

bu zihniyetteki insanlar ilçe yönetiyor. durumun vahametine bak.

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title