Haberler

3'üncü Ihlara Klasik Otomobil Rallisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : 3. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi için kent meydanında bekleyen araçlar Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın konuşması Yazgı'nın bir klasik otomobilin sürücü koltuğuna oturması Ralli startının verilmesi Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın bir otomobille tur atması Klasik otomobillerin şehir turu atması Klasik otomobillerin kale girişinde beklemesi 3. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi Aksaray Kent Meydanı'ndan başlatılan ralliye, 68 klasik otomobil katılıyor Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Aksaray Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen Ihlara Klasik Otomobil Rallisi'nin üçüncüsü, Aksaray'da kent meydanında verilen startla başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

3. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi için kent meydanında bekleyen araçlar

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın konuşması

Yazgı'nın bir klasik otomobilin sürücü koltuğuna oturması

Ralli startının verilmesi

Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın bir otomobille tur atması

Klasik otomobillerin şehir turu atması

Klasik otomobillerin kale girişinde beklemesi 3. Ihlara Klasik Otomobil Rallisi

Aksaray Kent Meydanı'ndan başlatılan ralliye, 68 klasik otomobil katılıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Aksaray Belediyesi organizasyonuyla düzenlenen Ihlara Klasik Otomobil Rallisi'nin üçüncüsü, Aksaray'da kent meydanında verilen startla başladı.

Yarışmanın ilk gününde, start öncesi kent meydanında sergilenen 68 klasik otomobile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmanın startını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle meydandaki çocuklar verdi.

Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bindikleri klasik bir otomobil ile start çizgisinden geçip bir süre şehir turu atarak yarışmaya dahil oldu.

Mola vererek Sultanhanı Kervansarayı'nı gezen yarışmacılar, turistlerden ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Yazgı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarışmanın iki gün süreceğini söyledi. Organizasyonla hem Aksaray'ı tanıtmayı hem de yarışmacılara kenti gezdirmeyi amaçladıklarını ifade eden Yazgı, "Hedefimiz bu tür faaliyetleri her noktada gösterebilmek. 23 Nisan olması nedeniyle etkinliğimizi iki bayram şeklinde kutlamaktayız" dedi.

Yarışmaya katılan 68 klasik otomobil, asfalt parkurdan oluşan 200 kilometrelik parkurda 6 sabit hız testine tabi tutulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Şahin Yazgı Şeref Ataklı Aksaray Ihlara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title