Haberler

2018 Trans Güzeli Didem Akay, otel odasında ölü bulundu

Güncelleme:

2018 Trans Güzeli Didem Akay, bir otel odasında kendini asarak yaşamına son verdi. Akay'ın gördüğü baskılardan dolayı canına kıydığı iddia edildi.

2018 Trans Güzellik Kraliçesi Didem Akay, kaldığı otelin odasında ölü bulundu. Akay'ın yaşadığı baskılardan dolayı kendini astığı iddia edildi. Didem Akay'ın ölüm haberi sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu. Akay'ın cenazesi ise bugün İzmit'te toprağa verilecek.

"İNTİHAR ETTİ"

Genç gazeteci Murat Beyaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Akay'ın ölüm haberiyle ilgili şunları söyledi: "Trans kadın Didem Akay yaşadığı baskılara daha fazla dayanamayarak dün intihar etti! Didem, Hande Kader'in arkadaşıydı. Hande'yi yakarak öldürdüler. Didem'i baskıyla..."

2018 Trans Güzeli Didem Akay, otel odasında ölü bulundu

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Didem Akay'ın baskılardan dolayı canına kıydığı yönündeki iddialar ise sosyal medyada tepki çekti. Birçok kullanıcı Akay'ın ölümüne çok üzüldüklerini söyleyerek sitem etti.

2018 Trans Güzeli Didem Akay, otel odasında ölü bulundu

ARKADAŞI YAKILARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Didem Akay, 2016 yılının Ağustos ayında yakılarak katledilen trans kadın Hande Kader'in yakın arkadaşıydı.

2018 Trans Güzeli Didem Akay, otel odasında ölü bulundu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (145)

ünyeli:

BELKİ Kİ İĞRENÇ YAŞAMINDAN DOLAYI İNTİHAR ETTİ.

164
145
yanıtYanıtla
nazlı:

ya şu karaenizden gerçekten senin gibiler neden çok kafanız otlu sizin ya. belki halkın parasını çalmadı rüşvet almadı milletine ihanet etmedi ama sen gidip vatan hainlerine ve kurtçuğuna oy verdin bence sen iğrençsin.

yanıt38
yanıt39
fırat:

Angaralı Allah tan umarım senin oğlunda aynı yaşam tarzını belirler , sende gurur duyarsın .

yanıt27
yanıt63
Muhammed Yıldız:

Trans bireylere hitaben:Bir kanser hastası düşünün. O hastanın mücadelesi, acıları, ağlamaları nasıl onun için bir sevap kaynağı ise sizin bu hastalıkla mücadelenizi de siz o şekilde bir sevaba dönüştürebilirsiniz. Sakın yılmayın. Yorulmaya razı olmayın. Üşenmeyin. Yoğun dua saatleriniz olsun. On yıl sonra da olsa düzeleceğinize umudunuz olsun. Dinin yasak ettiği yerlerden uzak durun. Allah Teâlâ ölüden diri çıkarıyor da size mi şifa vermez?

70
0
yanıtYanıtla
Defre:

Nokta

yanıt10
yanıt0
adını yaz:

''Ben böyle doğmak istemedim''. Böyle saçma bir cümle yok. Sınava gireceksin, öğretmene ''Ben bu soruları beğenmedim, başka soru istiyorum'' diyemezsin. Bu dünya imtihan alanı. soruları ALLAH belirler, insanlar imtihan olur. . Değerlendirme ahirette. . Ona göre

56
12
yanıtYanıtla
ÖNEMSİZ:

Birgün bir çocuğun olur da, bu şekilde karşına çıkarsa ergenlik çağında o zaman görürüm seni bakayım bu yorumu yazabilecek misin ? bide her şeyi neden Allah ile bağdaştırıyorsunuz anlayamıyorum ?

yanıt3
yanıt8
ÖZÜR:

Allah rahmet eylesin. Suçlu biziz. suriyeliyi, Afganı, teröristi(pişmanlık yasasıyla), her türlü cenabetleri kabul ettik sadece şu gariban transeksüelleri kabul edemedik. Yazıklar olsun bize.

29
33
yanıtYanıtla
bir dost... Dost acı söyler...:

evet haklısın yazıklar olsun size. . . gariban dediğin psikolojik olarak hasta insanlar kendini kadın sanan hasta erkekleri niye kabullenelim. . onlar kendi hastalıklarını kabullenmiyor ama toplum onları normalmiş gibi kabullesin istiyorlar. . . bunlar önce kendilerine doğru teşhis koysunlar ve tadavi olsunlar. . . butün pislikler bunlardan çıkıyor zaten. . uyuşturucusu, fuhşu, vs. vs. bütün psiliklerin menbağı bunlar. . .

yanıt24
yanıt5
erkan taş:

belliki seninde atomun bozuk

yanıt7
yanıt8
Tüm 145 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title