Haberler

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

YALOVA (AA) - Çiftlikköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çiftlikköy Belediyesi katkılarıyla "Dolunayda Akşam" tiyatro ekibince sergilenen "Biz Bir'iz, Bir Ölür, Bin Diriliriz " tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

YALOVA (AA) - Çiftlikköy ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çiftlikköy Belediyesi katkılarıyla "Dolunayda Akşam" tiyatro ekibince sergilenen "Biz Bir'iz, Bir Ölür, Bin Diriliriz " tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Çiftlikköy Belediyesi Mokamp alanında sahnelenen tiyatro oyunununda tiyatro oyuncusu Muhammed Emin Kutlu, İslam'ın doğuşundan 15 Temmuz sürecine kadar İslam ülkeleri ve ülke üzerinde oynanan oyunları anlatılıp canlandırmalar yaptı.

Kutlu, Kaymakamı Cengiz Karabulut'a Türk bayrağı hediye etti.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, etkinlikte yaptığı konuşmada, gerek İslam ülkeleri, gerekse ülkemiz üzerine geçmişten bugüne oynanan oyunları ve şehitlerin hikayelerini zaman zaman gözleri yaşararak izlediklerini ifade etti.

Başkan Silpagar, "Bizlere geçmişten bugüne yaşananları tekrar tekrar yaşatıp, tek bayrak, tek devlet, tek millet olarak daima birlik içinde olmamız gerektiğini hatırlattılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği ve vermeye devam ettiği mücadelede yalnız olmadığını göstermek için buradayız. Bir kez daha bu vesileyle tüm gazilerimize acil şifalar, sağlık ve sıhhat dilerken, bu ülke için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.

Tiyatro oyununu, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Sağındık, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Feridun Ünlü, kamu kurum müdürü ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Murat Silpagar Çiftlikköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title