Haberler

Gülperi Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Güncelleme:

5. bölümüyle ekrana gelen Gülperi dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizi biter bitmez izleyicelerin merak ettiği konuysa yeni bölüm fragmanı oldu. Peki Gülperi dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde...

GÜLPERİ DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Hasan'ın hapse girmesiyle çaresiz kalan Gülperi, oğlunun özgürlüğü için çözüm yolları aramaya başlar. Gülperi'nin çaresizliğini fırsat bilen Yakup ise Gülperi'yi köşeye sıkıştırmak için yeni planlar yapar. Gülperi ise oğlunun hapishaneden kurtulması için her türlü bedeli ödemeye hazırdır.

Bir yandan Hasan'ı özgürlüğüne kavuşturmak için uğraşan Kadir, bir yandan da onun annesine olan katı tavrını yumuşatmaya çalışır. Gülperi'nin kızını Ali'den korumaya çalışması Bedriye'nin dikkatini çeker, Can da annesine yardım etmenin yollarını arar.

Gülperi'nin Hasan'ı hapishaneden kurtarmak için bulduğu çözüm Yakup tarafından engellenince devreye Kadir girer. Hasan ise annesiyle ilgili bazı gerçeklere ulaşacak ve bu sebeple zor bir seçimle baş başa kalacaktır.

Gülperi Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

GÜLPERİ DİZİSİNİN 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Gülperi Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

GÜLPERİ DİZİSİNİN KONUSU

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde İstanbul'da başlanan ve Gaziantep'te devam eden dizinin merakla beklenen setinden ilk kareler, yeni sezona damga vuracak ekranların yeni ikilisi Timuçin Esen ve NurgülYeşilçay'dan geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla çok konuşulacak dizinin sarsıcı hikayesi de kadrosu kadar izleyicisini derinden etkileyecek. Dizide Nurgül Yeşilçay, Gülperi karakterine, Timuçin Esen ise Avukat Kadir karakterine hayat verecek.

Bir süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, dizide kaybettiği eşinin ailesi tarafından üzerine atılan iftira sebebiyle üç çocuğunu kaybetme eşiğine gelen bir anneyi canlandırıyor. Eşinin ailesi tarafından zihinleri bulandırılmış ve engel olamadığı için ellerinden kayıp gitmeye başlamış üç çocuğunun kalbini yeniden kazanmak, kendi adını onların diline yeniden "anne" olarak kazımak için savaşan Gülperi'nin yürek burkan hikayesi yeni sezonda ekran başındaki izleyenleri derinden sarsacak.

Çocuklarını yeniden kazanmak için gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye giren Gülperi'nin dizide en büyük destekçisi ise başarılı oyuncu Timuçin Esen'in canlandırdığı avukat Kadir karakteri olacak. Gülperi; mücadelesinde hiç beklemediği kadar yanında olan Kadir'in desteği ile karşılaştığı zorluklar karşısında ayakta kalmaya çabalayacak.

Gülperi Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

GÜLPERİ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

  • Gülperi Çetin- Nurgül Yeşilçay
  • Kadir Aydın- Timuçin Esen
  • Şeyma Ören Aydın- Ece Sükan
  • Yakup Taşkın-Tarık Pabuççuoğlu
  • Hasan Taşkın- Burak Dakak
  • Bedriye Taşkın- Aleyna Özgeçen
  • Can Taşkın- Emir Özyakışır
  • Ejder Taşkın- Onur Bilge
  • Kader Taşkın- Gülçin Bilge Şahin
  • Fatma Taşkın- Şefika Ümit Tolun
  • Artemis Aydın- Ezgi Gör

Gülperi Dizisinin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Timuçin Esen Gülperi Aydın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title