Haberler

Görüntülü Haber) Zeki Müren, Ölümünün 20'nci Yılında Şarkılarıyla Anıldı

OSMANGAZİ Belediyesi, 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in 20'nci ölüm yıldönümü nedeniyle anma gecesi düzenledi.

OSMANGAZİ Belediyesi, 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in 20'nci ölüm yıldönümü nedeniyle anma gecesi düzenledi. Gecede Aşkın Nur Yengi ve Bekir Ünlüataer, Zeki Müren'in unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Zeki Müren, ölümünün 20'nci yıl dönümünde Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı. Türk Pop müziği sanatçılarından Aşkın Nur Yengi ile TRT sanatçısı Bekir Ünlüataer, Zeki Müren'in eserlerini seslendirdi. Anma etkinliğine Zeki Müren'in yakınları, hayranları, protokol ve çok sayıda Bursalı katıldı.

"ZEKİ MÜREN'İN ÜZERİNE GELEBİLECEK BİR SES YOK" Gecede Zeki Müren'in pek çok şarkısını seslendiren sanatçı Aşkın Nur Yengi, düzenlenen anma etkinliği öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Zeki Müren çok müstesna bir şarkıcı. Üzerine gelebilecek pek ses yok gibi hissediyorum. Çünkü o, kendine has bir yorumcuydu. Kelimeleri tane tane söylemesiyle, sesinin ahengiyle bambaşkaydı. Tabi ki, gönül tüm sanatçılarımızın ve şarkılarının nice yıllar anılmasını ister. Onun hepimizin bildiği çok önemli şarkıları var. İstedik ki bu gece hep beraber o şarkıları söyleyelim" dedi. Bu önemli gecede Bursalılarla birlikte olmaktan büyük keyif aldığını da belirten Yengi, "Bursalılar sıcacık, cana yakın, katılımcı ve bizim için en önemlisi bol alkışlayan seyirciler" diye konuştu.

"90'LARDA YAŞANAN AŞK ARTIK YOK"

Yeni projesi olan "Aşktan olsa gerek" albümünü yakın bir zamanda çıkaracağını belirten Aşkın Nur Yengi, "Çok heyecanlıyım 4 senedir albüm çıkarmamıştım. Bunca zamanın ardından benim için çok kıymetli bir albüm. Biraz tarzımın dışı, biraz tarzımın içi çünkü artık müzik bambaşka yerlere gidiyor. Herkes 90'lı yıllardaki gibi şarkılar bekliyor ama artık öyle şarkılar artık pek mümkün değil. Çünkü 90'larda olan gibi bir hayat yok, öyle bir aşk yok artık herkes çok başka hayatlar yaşıyor. Dolayısıyla yeni jenerasyon yeni şarkılar ama yine de Aşkın Nur Yengi'nin ağzından ve tarzında duyacağımız şarkılar olacak" dedi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Belediyesi Aşkın Nur Yengi Kültürpark Zeki Müren Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title