Haberler

Görevlendirme yapılan Bulanık Belediyesi 22 milyon lira borç ödedi

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Muş'un Bulanık Belediyesinde, kaynaklar doğru kullanılarak hem 22 milyon lira borç ödendi hem de gerçekleştirilen projelerle ilçe halkı hizmetle buluşturuldu.

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Muş'un Bulanık Belediyesinde, kaynaklar doğru kullanılarak hem 22 milyon lira borç ödendi hem de gerçekleştirilen projelerle ilçe halkı hizmetle buluşturuldu.

Muş Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında 18 Aralık 2019'da görevden uzaklaştırılan eski belediye başkanı Adnan Topçu'nun yerine Kaymakam Mehmet İlidi, Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi.

Görevlendirmenin ardından alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık veren belediye, gerçekleştirdiği hizmetlerle ilçe sakinlerini takdirini kazandı.

Tozlu ve dar yolları genişletmek için yoğun çaba harcayan belediye ekipleri, kentin farkı cadde ve sokaklarında kilitli parke taşı ve yol genişletme çalışması yürütüyor.

"22 milyon lira borç ödedik"

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıl önce göreve başladıklarını ve bu süre içinde ilçe halkının hak ettiği hizmetlere kavuşması için çaba gösterdiklerini söyledi.

İlk etapta ilçedeki eksiklikleri tespit ettiklerini ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini aktaran İlidi, şöyle konuştu:

"Kışın göreve gediğimiz için önce planlamamızı yaptık. Projelerimizi hazırladık. Havaların ısınmasıyla yolları toz ve çamurdan kurtarmak için parke döşemelerine başladık. Önce yol genişletme çalışması başlattık, aydınlatmalarını yaptık. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde işimiz o kadar kolay değildi. Yüklü miktarda borcumuz vardı. Kredi çekmeden hem borçlarımızı kapatıyoruz hem de yatırımlarımızı yapıyoruz. Yaklaşık 22 milyon lira borç ödedik. Aynı zamanda 270 bin metrekare kilitli parke taşı döşedik. Bazı projelerimizi hayata geçirdik, bazıları devam ediyor. Göreve geldiğimizde metruk bir yapı olan cezaevi binamızı Osmanlı mimarisine uygun kütüphane ve kültür merkezi dönüştürdük."

"Terör örgütüne aktarılan kaynakları halkımız için kullanıyoruz"

İlçede geçmişte yapılan parklara yenilerini eklediklerini, hayvan hastanesi açtıklarını anlatan İlidi, göreve geldikleri günden bu yana halk için çalışmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Amaçlarının kaynakların verimli kullanılarak hizmete dönüştürülmesi olduğunu vurgulayan İlidi, şöyle devam etti:

"Daha önce terör örgütüne aktarılan kaynakları halkımız için kullanıyoruz. Halkın kaynakları hizmetler için kullanıldığında projeler ortaya çıkıyor. Hizmetler halk için yapıldığında halk da memnuniyetini dile getiriyor. Yolda yürüdüğümde vatandaşlarımız bana 'Bu güne kadar hizmetle tanışmamıştık ve yollarımız bu kadar genişlememişti' diyerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor."

Zafer Mahallesi Muhtarı Celal Çelik ise "Belediye Başkan Vekilimiz ilçemizde çok güzel hizmetler yapıyor. Bu konuda mahalle ve ilçe adına teşekkür ediyorum. İlçemizin sorunlarını yüzde 60'ını çözdü. Vatandaşlar hizmetle tanıştı. Herkes gelip memnuniyetini ifade ediyor. Halkımızla birlikte belediye başkan vekilinin yanındayız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bulanık Muş Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title