Haberler

Görevden Alınıp Öğretmen Yapılan İlköğretim Okulu Müdürü Ölmek İstedi

Güncelleme:

Kocaeli'de Nuri Bermek ilköğretim okulunda bir süre önce görevden alınan eski müdür Murat Kanmaz, çok miktarda ilaç alarak ölmek istedi.

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ne bağlı Ulaşlı semtindeki Nuri Bermek ilköğretim okulunda bir süre önce görevden alınan eski müdür Murat Kanmaz, çok miktarda ilaç alarak ölmek istedi

DÜŞÜK PUAN ALDIĞI İDDİASIYLA GÖREVDEN ALINMIŞTI

Kocaeli bölgesinde bir süre önce okul müdürleri ile müdür yardımcılarının bir bölümü, düşük puan aldıkları iddiasıyla görevden alınmıştı. Görevden alınanlar arasında bulunan Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu'nun eski Müdürü Murat Kanmaz öğleden sonra çok miktarda hap içerek ölmek istedi.

KENDİNDEN GEÇMİŞ HALDE BULUNDU

Gölcük'ün Şirinköy mevkiindeki deprem konutları yakınında kendinden geçmiş halde bulunan Kanmaz, vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 acil servisi ekipleri tarafından yapılan müdahalenin ardından Gölcük Necati Çellik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kanmaz daha sonra da Yalova Uzmanlar Hastanesi'ne sevk edildi. Murat Kanmaz'ın hastanede tedavisi devam ediyor.

ÖĞRETMEN VE VELİLER TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYORDU

Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu'nda uzun süredir müdürlük yapan, öğretmen ve veliler tarafından da çok sevildiği belirtilen Murat Kanmaz'ın görevden alınıp düz öğretmen yapılmasına çok üzüldüğü, bu nedenle de bir süre önce rapor aldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karamürsel Gölcük Ulaşlı Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Düzen BabamobilWeb@haberler.com:

düz nedir müdür olan eğri öğretmen mi öğretmenin düzü yamuğud da varmış biz ölelim o zaman senelerdir düzmüşüz “düzmek“ fiili bu haberi yazan arkadas düzülmesin de düz haber bence bu düpe düz

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet sancakmobilWeb@haberler.com:

Düz

1
1
yanıtYanıtla
öğretmen:

düz ne demek kardeşim.

1
0
yanıtYanıtla
birisi:

her şey idarecilikten ibaret değil, farklı alanlarda da insanlığa yardım edilebilir ancak ülkemiz hala geçmişin melikliğini yaşamak istiyor.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title