Haberler

Gölcük'te Alt Geçitler Boyanıyor

Temiz bir Gölcük için Gölcük Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmaları hızla devam ediyor.

Bu çerçevede Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İdari İşler Amirliği birimleri, Gölcük sınırları içerisinde bulunan bütün alt geçitlere yönelik boyama ve Temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

İlk çalışma Barbaros İlkokulu önündeki alt geçidinde yapıldı. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmada, alt geçit'in duvarlarındaki yazılara silinerek boyandı. Yapılan çalışma vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.
Görüşlerine başvurduğumuz Gölcük'lü vatandaşlar, bu geçitlerin herkes tarafından kullanıldığını ve temiz kalması için özen gösterilmesi gerektiğini vurguladılar. Duvarlara sprey veya benzeri şeylerle yazı yazmanın insana yakışmadığını söyleyen Gölcüklüler, çevremizi temiz tutmak için en başta görev bizlerin diyerek uyarıda bulundular.
Gölcük sınırları içerisinde bulunan bütün alt geçitlere yönelik yapılan boyama ve Temizlik çalışmaları bitirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölcük Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title