Haberler

Gölbaşıda Engellilere Araçları Dağıtıldı

Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi tarafından kurulan engeliler evinde engeli vatandaşlara araçlar alındı.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve Gölbaşı Belediyesi Kent Konseyi tarafından kurulan engeliler evinde engeli vatandaşlara araçlar alındı.

Gölbaşı Belediye Başkanlığı ve Kent Konseyi tarafından organize edilen ve 15 destekleyici tarafından alınan engelli araçlarının yapılan dağıtım programına Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Serkan İçöz, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Tor, Halk eğitim Müdürü Ali Kaya, mahalle muhtarları, esnaf, engelliler ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Niyazi Aslan, "15 engelli aracının sahiplerine dağıtımına ve engelli araçlarımızın alımına destekleyici olan esnaflarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, engellilere araç dağıtım töreninde yaptığı açıklamada, motorlu engelli araçlarının engellilerin ihtiyacını bir nebze de olsa gidereceğini ifade ederek alınan yeni araçlar olduğunda engelli vatandaşlara dağıtımların devam edeceği vurgusunu yaptı.

Özdemir, "Engelli Evi'nde kent konseyimiz birçok güzel çalışmaya imza atıyor. Engelli evinde kursların yanı sıra engellilerin ihtiyaçlarını karşılayacak bu tür araçlarla engellilere destek oluyor. Bu bağlamda Kent Konseyi Başkanı Niyazi Arslan'a, araçların alımında destek olan 15 hayırseverimize çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kaymakam Ali Edip Budan ise engelli vatandaşlara araç alımında yardımlarını esirgemeyen hayırsever işadamlarına ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Ali Edip Budan Yusuf Özdemir Ali Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title