Haberler

Girgin, Milletvekilliği Aday Adaylığını Resmen Açıkladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği dev başarılarla tanınan Kemal Girgin, MHP’den Balıkesir Milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği dev başarılarla tanınan Kemal Girgin, MHP'den Balıkesir Milletvekili aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Milletvekili aday adaylığı için açıklamasını yaptığı tarihin 14 Şubat Dünya Sevgililer Günü olduğuna işaret eden Kemal Girgin, "Daha bıyığı bile terlememiş bir lise öğrencisi iken ülkü adlı bir sevdaya tutulmuştum. Öyle bir sevda ki, ülkesini dünyanın lider ülkesi yapmayı şiar edinmiş, milletine ve insanlığa barış ve huzur getirmeyi görev sayan, aleme nizam sağlamayı hedefleyen insanların sevdasıydı bu. Bu güzel günde bende ülkeme ve milletime daha güzel hizmetler verebilmek adına ilimizi TBMM'de temsil etmek sevdasıyla Milliyetçi Hareket Partisinde göreve talibim" dedi.

Girgin, "Milli birlik ve beraberliğimizin artık alenen tartışıldığı, ahlaki yozlaşmanın en tepelere sirayet ettiği günümüzde, artık Türkiye'nin düzelmesi için ortaya büyük bir irade koymak gerekmektedir. Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak güçlü nefes olan Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarına bir nefer olmaya geldim. Kamu çalışanları artık seslerini yükseltmelidir. Hak kaybına uğramış bir eğitim yöneticisi olarak, çalışanların gasp edilen haklarını geri almak, onları mecliste ve her platformda savunmak, kamu çalışanlarının sesi olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı olmak için görevimden ayrıldım" ifadelerini kullandı.

MİLLETİMİZİN HER BİR FERDİYLE KUCAKLAŞACAĞIZ

Yoğun bir çalışma dönemine gireceklerinin altını çizen Kemal Girgin, "Bu süreçte; milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşacağız. Her kapıyı çalacağız, her haneye gireceğiz ve her eli tutacağız. Ümit olup sevindirip, merhem olup kanayan yaralara deva olacağız. Milliyetçi Hareket'in bütün mensupları ile tam bir kenetlenme içinde olarak, millet ve devlet bekası için bir güvence olacağız. Çiftçinin, esnafın, memurun, emeklinin, işçinin, sanayicinin emini, neferi, nefesi ve kuvveti olacağız. Umutsuzluğu yok edip, yoksulluğun, yolsuzluğun ve yasakların kökünü kurutmak için Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak göreve talibiz. Son 12 yıldır milli hisleri değersizleştirmekle uğraşanlar, Cumhuriyet sayesinde unvanlanıp Cumhuriyete dil uzatanlar, idealsizleştirilerek lümpenleştirilmeye çalışılan Türk Milletinden ve Kuvayi Milliye şehri Balıkesir'imizden hak ettikleri dersi alacaklardır. Atamız, silah arkadaşları ve gazilerimizin şanlı mücadelesi sonucu şehit kanlarıyla kurulan Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Bunun teminatı Milliyetçi hareketin kadroları, neferleri ve kendini ülkesi ve milletine adamış Türk gençliğidir. Ne Mutlu Türk'üm Diyene" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Girgin Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title