Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili ve adayı Nesrin Ulema, "HDP ve PKK'nın amacı Türkiye'yi 90'lı yıllara döndürmektir, buna, AK Parti asla müsaade etmeyecektir" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili ve adayı Nesrin Ulema, "HDP ve PKK'nın amacı Türkiye'yi 90'lı yıllara döndürmektir, buna, AK Parti asla müsaade etmeyecektir" dedi.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ulema, Ankara saldırısı sonrası milli bir duruş sergileyemeyen CHP'nin PKK ile aynı dili kullandığını, devleti "katil" ilan eden HDP'nin değirmenine su taşıdığını ileri sürdü.

"Ankara'daki terör eyleminde DAEŞ-PKK ilişkisinin öne çıkması ve bu bağlamda yazılı ve görsel medyada konunun tartışılması HDP'yi tedirgin etmeye başladı" ifadelerini kullanan Ulema, "Soruşturmada gözaltına alınan kişilerin PKK'lı çıkması bugüne kadar savundukları tüm argümanları çürüttü. HDP ve PKK'nın amacı Türkiye'yi 90'lı yıllara döndürmektir, buna AK Parti asla müsaade etmeyecektir. AK Parti demokratikleşmenin garantisidir" açıklamasında bulundu.

Kaya: "Gün, AK Parti çatısı altında birleşme günüdür"

Seçim çalışmaları kapsamında Menemen'de, partisinde daha önce görev yapmış yönetici, ilçe, belde ve belediye başkanlığını yapmış isimlerle akşam yemeğinde bir araya gelen AK Parti İzmir milletvekili adayı Tansu Kaya, 1 Kasım'da eski dava arkadaşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak, "Artık mesele sen, ben meselesi değil, mesele memleket meselesi" dedi.

Kaya, "Kendi içimizde geçmişte yaşanan kırgınlıklar olabilir. Sizin yerinize gelen arkadaşlarımızın hataları da olabilir. Ancak gün, Türkiye'nin istikrarı ve toplumsal huzuru yeniden sağlamak için ilk günkü aşkla bir kez daha AK Parti çatısı altında birleşme günüdür. Bunun içindir ki;  durum böyle iken eğer bazı kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz varsa bunları bir kenara bırakmak zorundayız" değerlendirmesinde bulundu.

Yemeğe, AK Parti İzmir milletvekili adayları Hale Yılmaz ile Meltem Ergin katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Nesrin Ulema Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title